lauantai 19. tammikuuta 2008

Edessä härkäviikonloppu

Iltaa!

Mitä mittää!? Taas on laskeuduttu Paneliaan. Hiuka semmone olo ollu et jonku tauti iskemäs pääl. Viel en o antanu sil valtaa. Masse Majava tuli kyyteis Paneliaan. Mukavampi ajel ku on joku kyyteil. Ei haittaa vaik hiuka nukahtaiski välil. Euras pysähdyttiin Alkos. Pysähdyksen tarkoitus oli varmistaa pöhnään pääseminen sekä perjantaina että lauantaina. Itekseni pysähdyin viel Lammelas. Ostin sen verran suklaapatukoit et sain NUTCASE-pipon kaupan tekijäisiks. Sil saa rispektii nois kiekkopiireis :)

Koton nopee tankkaus makaroonilaatikol ja sit katseet kohti reenei. Ehdin siin MAnen tykön poikkeemaa. Se oli ostanu nyt tavallisen Fazerin sinisen levyn. Kaks viikkoo sit oli jotai piparkakkulisuket ja viime viikol lontoon rae fleivori. Nyt sit tavallinen. Ens viikol on varmaa luvas sit taas joku eksoottisempi maku.

Sit hallil. Tatin kans iskettii juttuu naisist kahvios. Se on äijä niis touhuis. Sit jäälle. Hyvii sekä huonoi uutisii. Hyvät eka. Jalat tuntu hyviltä. Potku ihan ok-kunnossa. Jakso sillai spurttailla jne. Tuntumaa tietty sais ol paljo enemmä. Huame ois kai paikka kakkosen keskel. Siin olis nyt vastuuta ja näyttöpaikkaa tarjolla. Täytyy vaa hiuka malttaa huame ettei pelais ittees nii paljo ulos ku viime peleis. Kiekollist vastuut täytyy ottaa ja mennä tilanteisiin tiukasti. Ite reenit ei nyt ihan putkee menny. Ei saatu yv-kuvioita toimimaan. Aika turhauttavaa. Toiv huono kenraali lupaa sitte hyvää peliä.

Sitte ne huonot uutiset. Vasen polvi hiuka ilmotteli itestään. Samanlaisest ku joskus ennenki. Ei o viime aikoin kyl jääl sattunu. Otti nokkiinsa varmaa yhden jalan kyykyst mitä tein viikol. Ja varmaa toi lenkkeilyki tehny asiaa. Aika huolestuttavaa loppupeleis ku vast pari viikkoo juostu eikä ees paljoo ni nyt jo polvi oireilee. Vittu! Sit Ruusvalli viel vittuili enne reenei mun aikatavotteist. Keskittyis se vaa niihi kokin hommiin :)

Ei mittää huame hiuka jalotteluu ja hyvää ruokaa ennen Turun reissua. Pelin jälkee pikavisiitti Massen bileisiin. Ei paran ottaa ainaka paljoo ku su sit peli Tiikereit vastaa.

Ei kommentteja: