lauantai 19. tammikuuta 2008

Edessä härkäviikonloppu

Iltaa!

Mitä mittää!? Taas on laskeuduttu Paneliaan. Hiuka semmone olo ollu et jonku tauti iskemäs pääl. Viel en o antanu sil valtaa. Masse Majava tuli kyyteis Paneliaan. Mukavampi ajel ku on joku kyyteil. Ei haittaa vaik hiuka nukahtaiski välil. Euras pysähdyttiin Alkos. Pysähdyksen tarkoitus oli varmistaa pöhnään pääseminen sekä perjantaina että lauantaina. Itekseni pysähdyin viel Lammelas. Ostin sen verran suklaapatukoit et sain NUTCASE-pipon kaupan tekijäisiks. Sil saa rispektii nois kiekkopiireis :)

Koton nopee tankkaus makaroonilaatikol ja sit katseet kohti reenei. Ehdin siin MAnen tykön poikkeemaa. Se oli ostanu nyt tavallisen Fazerin sinisen levyn. Kaks viikkoo sit oli jotai piparkakkulisuket ja viime viikol lontoon rae fleivori. Nyt sit tavallinen. Ens viikol on varmaa luvas sit taas joku eksoottisempi maku.

Sit hallil. Tatin kans iskettii juttuu naisist kahvios. Se on äijä niis touhuis. Sit jäälle. Hyvii sekä huonoi uutisii. Hyvät eka. Jalat tuntu hyviltä. Potku ihan ok-kunnossa. Jakso sillai spurttailla jne. Tuntumaa tietty sais ol paljo enemmä. Huame ois kai paikka kakkosen keskel. Siin olis nyt vastuuta ja näyttöpaikkaa tarjolla. Täytyy vaa hiuka malttaa huame ettei pelais ittees nii paljo ulos ku viime peleis. Kiekollist vastuut täytyy ottaa ja mennä tilanteisiin tiukasti. Ite reenit ei nyt ihan putkee menny. Ei saatu yv-kuvioita toimimaan. Aika turhauttavaa. Toiv huono kenraali lupaa sitte hyvää peliä.

Sitte ne huonot uutiset. Vasen polvi hiuka ilmotteli itestään. Samanlaisest ku joskus ennenki. Ei o viime aikoin kyl jääl sattunu. Otti nokkiinsa varmaa yhden jalan kyykyst mitä tein viikol. Ja varmaa toi lenkkeilyki tehny asiaa. Aika huolestuttavaa loppupeleis ku vast pari viikkoo juostu eikä ees paljoo ni nyt jo polvi oireilee. Vittu! Sit Ruusvalli viel vittuili enne reenei mun aikatavotteist. Keskittyis se vaa niihi kokin hommiin :)

Ei mittää huame hiuka jalotteluu ja hyvää ruokaa ennen Turun reissua. Pelin jälkee pikavisiitti Massen bileisiin. Ei paran ottaa ainaka paljoo ku su sit peli Tiikereit vastaa.

torstai 17. tammikuuta 2008

Matkalla kohti maratonia, osa 2

Täl viikol o vaa kaks maratonil valmistavaa lenkkii ku on viikonloppun kaks pelii ni täytyy jostai tinkii. Maanantain oli oikeestaa eka pitkä lenkki täs projektis. Sykemittari jäi kotio et mentii niiku perstuntumalla. Tarkotus oli vetää pitkä lenkki hiljasella, kevyellä vauhdilla. Lähdin liikkeelle joskus neljän aikoihin eli pitkäst aikaa iltalenkki. Liekö se vaikuttanu ku tuntu alust alkaen jotenki kevyeltä? Juoksentelin tuol hiuka meren rantojakin. Ei siit tosin paljoo kiksei saanu mut kumminkin, hiuka semmone Rocky-fiilis ajoittain tuli. Ei paikatkaa sattunu ja meni sillee kevyesti koko ajan. Varmaa syke hiuka nousi turhan ylös mut sallittakoon se. Kotio ku tulin ni huomasin et aikaa oli menny 1h 40min. Jäi kyl tosi hyvä fiilis. Matkan aikanakin ajattelin jo seuraavan pitkän lenkin reittiä. Lenkin jälkeisinä päivinä huomasin oikein odottavani tulevaa pitkää lenkkiä. Tuntu taas siltä et oikeal tiel ollaan.

Tänään torstain oli sit toisen lenkin vuoro. Lähtökohdat ei ollu parhaat mahdolliset. Eile tein hiuka jalkoi salil ja perse oli kippee. Sit viel suurempii murheit naisrintamalt. Ensinnäkin Indican Jonsu oli ollu käsi kädes Nightwishin Holopaisen kans. Kirpas aika pahasti sydämeen. Ja niiku se ei ois riittäny. Tolan Pamelakin oli menny naimisiin. Nainen kenel on semmoset silmät ei saa men naimisiin. Anyway. Lenkille oli lähdettävä. Lähdin liikkeel ennen puolt päivää semmoset pari tuntii heräämisestä. Tarkotuksena oli mennä hiuka reippaampaa mut sillee keveesti ja nätillä askeleella. Ja paskat. Heti alust ast tuntu et tänää on vaikeet. Sattu jnkv molempien pohkeiden alaosaan ja muutenki tuntu et jalat oli jotenki tosi väsyneet tai jotain. Ennenki ollu useinki samanlainen fiilis. Luulen et aikasel ajankohdal on tekemist tän kans. En o koskaa tykänny aamulenkeist. Täytyy kyl totutel ku ei ne maratonitkaan iltamyöhään ala. Pientä henkien taisteluu oli lenkin aikan. Vasen polvikin sattu. En antanu periks ku tiedän et maratonin aikan tulee viel tuhat kertaa kovempii henkien taistoi eikä sillonka voi aintaa periks. Lenkin aikan kirosin et ei tätä mun kroppaa kyl juoksemiseen o tehty.

Jatkoin urhollisesti. Pahin jäi taakse ja loppuvaihees tuntu ajoittain ihan siedettävält. Hiukan on kyl nyt pohkeet arat tost ku akilles kiinnittyy pohjelihakseen. Toiv menee ohi. Panelian suunnast kantautu hyvii uutisii. Venno on löytäny juoksukunnon. Sil o ollu pitkää vaikeuksii polvien kans mut nyt kestäny hyvin. Vetää varmaa aika kovavauhtisii. Veikkaan et sil ja Jusal o tota vauhtikestävyyt aika paljo enemmä ku mul mut perästä tullaan. Et pitäkää varanne!

Tällanen juoksuviikko tää nro 2. Hiuka viikolopun pitää juoksennel ku on noit pelei mut iha pienii sykäyksii vaa. Täytyy vaa tarkemmi miettii et miten sijoittaa noi lenkit muuhun kuntooiluun. Ei o järkee lähtee jalkatreenin jälkeisen päivän lenkil jne. Palautuukin täytyy. Lepopäiviiki tarttis olla. Ihan lepoo ei pysty nyt heittää ku hajoo pää jos on paikallaan mut jotai huoltavia harjoituksia pitää lisätä. Nytki olin illal polkees pyörää ja venyttelemäs. Mut palataan asiaan taas muutaman kymmenen kilometrin ja rajun tunneskaalan jälkeen.

keskiviikko 16. tammikuuta 2008

Jaa mää vai?!

Hello!

Lovely! Alko englanti tänään koulus. Alko erehdyttäväst muistuttaa koulunkäynnilt ku käytii jotai passiivii läpi. Pitäs totakin kieltä käyttää vähän enemmän ku vaa se how're you doing?! joo. mut kai siitäki kurssist sit selvii. Sit salille. Oli jalkatreenin vuoro eli se vittumaisin. Puol tuntii olin kerinny olemaa ku joku fukkin' vanha ope laahaa jonku perhanan ryhmän sinne treenaamaan. Eikä siinä mitää mut ku se ei ollu varannu sitä salia. Harvoin muaki vituttaa mut nyt taas kerran. Ja aina tuntuu liittyvän naisiin. Ei luulis olevan niin vaikeet varata sitä salia. Sit tulee siihen pahottelemaan. Ei siinä mitn. Parempi oli lähtee. Näytti olevan joku amisryhmä. Ois voinu tytöiltä yöunet mennä ku ois mun jalkatreenii päässy seuraamaan. Oli meinaa shortsit jalas ja hei meitsin pohkeet. Ei vissii tarvi kertoo enempää.

Ei auttanu muuta ku mennä syömään. Riisii ja kanaviillokkii. Ei tollases valkoses riisis vissii ol mitää ravintoaineit. Olis semmost kokojyväriisii ni olis paljo terveellisempää. Ite tarttis sekin tehrä saatana. Joopa. Sitte alko taas yks kurssi. Oli kyl ihan mielenkiintosen olonen. Liitty siihen ku toi työelämä häämöttää edes et mitä tarttis tietää. Sit saatii ite vaikuttaa siihen et mitä haluttas saada tietää. Hiuka kyl odottaa et mitä tua kurssi tua tullessaan.

En o Massee lainka häirinny tänää. Varmaa huolissaa musta ku yleensä ain tulee soitettuu. Käväsin 15min juoksul ja sit venyttelin. Se on nyt sitä palauttavaa harjoitusta ja lihashuoltoa. Villen kans väännettii PeWen verkkaritilaust. Ei o sekää projekti kestäny ku semmoset puol vuot mut nyt o hyväs mallis jo. Ei mittää hätäsii olla.

tiistai 15. tammikuuta 2008

Sateinen tiistai

Moi kaikki tuhannet lukijani!

Aika touhuu. Aamust oli hiuka kipee olo. En tiä olisko johtunu siit et joutu ottamaan muutaman ölbertin Massen kans Hugos ehtoost. Eli se tipattomast. Toine vaihtoehto on se et kroppa vaan löi vastaan ku joutu pitkäst aikaa herää nii aikasin. Mut sit ku sai koulus hiuka lohipastavuokaa ni ei ollu enää huolta.

Iltapäiväl kämpil ja ansaitut päikkärit :) heräilles ulkon sato taas vettä. Ihme touhuu. Tammikuun puolväli ja ulkon kurakeli. Kai se kunnon pakkasetki heittää viel jossai vaihees ja sekin sit vituttaa. Puntil tuli taas käytyy röyhistelemäs. Hyvä treeni ja sen jälkee sulkiksee Pönnin kans. Hävisin kaikki kolme erää, ei luanannu. Sit pikku hengähdys saunas ja pukkariin peilailemaan. Ei ollu tarvet pistää nyt geelii. Night Factory-pipo päähän ja Massen tyä.

Siel se hyvin säilyny kolmekymppinen oli just saanu kuntopyörän kasaan. Komiaa touhuu. Perusläppää heitettiin. Komiaa ku se asuu tääl. On saanu kestää aika monia tilityksiä. Jees. Neloselt tulee maailman pienin penis. Eik se niin o et semmoset asiat ku koskettaa itteensä ni tuntuu mielenkiintosilt. Joopa joo. Kyllä tämä tästä.

maanantai 14. tammikuuta 2008

Pahempi ku normi maanantai

Lenkki oli pitkä ja kevyt. Muute eletään taas raskaita aikoja. Vituttaa rankasti.

sunnuntai 13. tammikuuta 2008

Viikko lopuillaan- uus aluillaan

Sakke taas Turuus. Hiuka meinaa väsyttää. Ei o päikkäreit tänää maisteltu lainkaan. Hiuka oli suunnitelmis men lenkil aamul mut vittu ku sato ja muutenki laiskotti ni ei tullu lähdettyy. Poikkesin sen sijaan Eijan baaris. Komia paikka. Kyläläisii paikal ketkä ain morjestelee. En iha tajua niit kaupunkilaisii ku niit ahdistaa et kaikki tuntee toises. Mun mielest se on just hyvä asia.

Hiukan siin politikoitiinkin. Täytyy paljastaa et pyydettii ehdokkaaks, epävirallisest, mut kumminkin tuleviin kunnallisvaaleihin. Eikä muuten ollu eka kerta. Yks toisen puolueen valtuutettu kysyi viime vuoden puolel. En tiä sit. En o koskaa sillai poltiikast ollu kiinnostunu. Vaikuttamisest ja pätemisest kylläkin. Mitään puoluekantaa mul ei oo eikä o kotookaan mitään evästetty asian suhteen. Joskus itelläki tullu toi ehdokkuus mieleen ja sillo ajatellu et pyrkis jostai sitoutumattomien listoilt. En kyl yhtää tie mistää koukeroist tai muutenkaa tosta. Periaattees kyllä mut en tiä pystyyk siin sit nii paljoo vaikuttamaa ja meneek se sit liian totiseks. Eiks ne kovimmat vaikuttajat ain o jossai taustal, jottai virkamiehii? Esim yhdistyksen puheenjohtajii tai jotain. Mut katotaan nyt. Ei sanota viel juuta eikä jaata.

Sit manen tyä. Siel se oli jo Pepsi-pullos kii. Sil on lomaa. Saatanan vätys. Sit kotio ja murukastikkeen jälkeen nokka kohti Turkua. Matka kului taas laulellen Popedan kappaleita. Kunnon äijämeininkii. Turus sit hiuka syvällisempää touhuu. Teki mieli lähtee kaljal mut ei Masse tulle seuraks ni en sit itekä menny. Eli tipaton pitää edelleen. Sit piti kirjottaa eilisest pelist lehtijutut. Komiaa kirjottaa oma nimi lehteen :) illan päätteeks hiuka täytettä elämään makuunista ja ärrältä. Huame saa taas nukkuu pitkään :)

Kiekkoa sun muuta

Jaaha. Lauantai vaihtunu sunnuntain puolelle. Pojat lähti baariin mut Sakke ei. Olen jättäny ne hommat. Se on sitä ku on terveysalan lähes ammattilainen ni ne ei ton viinan kans sillai pelaa.

Anyway. Kevätkausi alko kiekossa Luviaa vastaan. Tiukkaa oli mut kolmannes eräs repes ja voitettiin jotain 11-2. Ite kirjautin tehot 1+2. Siit on sit pojat aikaa ko viimeks o ollu kolmen pisteen ilta. Onkoha koskaa miesten peleis ollu?Tarttis oikee soittaa Karral ja sanoo et tulen tutkimaa vanhoi pöytäkirjoi. Heti toises vaihdos pääsin maalin makuun. Mänä väänsi vahvasti ja toi kiekon maalille. Pääsin hiukan sutasemaan rystyltä ja mokke hoiti loput. Siihe sit päälle kunnon finnish flash tuuletukset. Molemmat kun ollaan nopeita. Oon aina ollu sitä mielt et maalei pitää tuulettaa ja kun niit omal kohdal tulee nii harvoin ni ei o päässy kyllästymään. Varsinki täs iäs täytyy tuulettaa ku ei ikin tie mikä on se viiminen maali.

Sitte oliki hiuka nihkeetä pitkän aikaa. Ei oikee ollu pelifiilis kohdallaan tänään. Sellane viimine rutistus puuttu. Hiuka laiskotti. Jos ois terävämpi vastus ollu ni olis Rintamaan poika ollu aika vastaantulija. Toises eräs pääsin taklailemaan joitakin kertoja. Yleensä hiukka myöhäs ja hiukka ohi mut kumminkin. Kyl se varmaa hiukan syö vastustajaa. Enemmän tietty siin itte väsyy mut niil avuil mitä on ni täytyy yrittää auttaa joukkuetta. Nyt oli ihan kiva rymistellä ku oli ihan mukavasti porukkaa katsomossa ja tuttuja ketkä sit ehkä kännispäiten sanoo muutaman positiivisen sanan.

Kolmannes eräs kaveri väsy ja me onnistuttiin maalipaikois hyväl prosentil. Peku veti viivasta ja ohjasin ilmasta niin kuin niin monta kertaa aikasemminkin. Kiekko tipahti Mänällä joka pisti kiekon verkkoon. Viimine syöttöpiste olikin sit melkonen. Jankke ja Teemu väänsi kulmassa hyvin. Ite odotin siinä vieressä irtokiekkoa. Hiuka olen liian laiska nykyään menemään noihin kulmavääntöihin. Niissä väsyy niin pirusti mut niis tietty olis isost koost hyötyy. Täytyy skarpat. Anyway sain sen kaipaamani irtokiekon. Lähdin luistelemaan maalin taa mut näppärästi heitinkin takaperin luisteluu ja peruutin maalia kohti. Jossai kohtaa kaaduin mut kiekko ajautu Perelle joka pisti sen pyyriin.

Että sellanen peli. Saatiin hyvä alku kevätkaudelle. Hyvin täytyy pelat et säilytettäis paikka tos ylemmäs kolmoses. Reeneis on viime aikoin ainaki ollu ihan ok meininki et joskos se siittä aukeis. Itte täytyy vaa vaatii itteltään enemmän kiekollista peliä ja muutenkin ottaa enemmän vastuuta. Ei o vaa tua itseluottamus sil tasol ku ajoittain. Ei o mikää jumala-olo tuol kentäl sillai ku joskus tanssilattial ku kaikki katseet on meitsis.

Joopa joo. Pelin jälkee systeriin mut ei kaljal. Otin greippijaffan. Eli tipaton pitää toistaseks. Pitakebab oli ihan pakko ottaa. Sit pikavisiitti Manen työ. Saarisen Mankelikin tuli paikalle. Ihan entisellään oli. Kiva nähdä vanhaa kaveria ku ei enää sillai kauheen paljoo o tekemisis. Timppa oli vissi fisua maistellu hiukan eikä siinä mitään väärää ole. Selättäjäkin pesi ittensä ja sit ne läks Raumal Onnelaan. Siel tarttis käyr iteki joskus. Siel o iha ok-meininki yleensä. Kasarimusiikkii ja kaikkee. Nyt haaveilemaan :) Koittakaa pärjät!