perjantai 25. tammikuuta 2008

Viikonloppu eessä taas!

Moso!

Eile heitti hiuka pöhnän puolel mut ei kai se nyt niin väärin oo. Oli koulua kasiin asti. Sit sain itteni raahattuu viel lenkille. Sit oliki hyvää syy testata palautumisjuomaa. Hyvän makusta se ainakin on. Muusta en osaa vielä sanoa. Jatkoin palautumista nauttimalla viime viikonlopun matkapulloja jotka oli ajautunu mun huomaan. Äkkiä huomasin että pöhnään niistä tulee. Soitin Raipes kuskiks. Siin tutkiskeltiin Kiukaisten karttaa. Kunta on myymäs jotain vanhaa uimarantaa Köyliinjoen rannalta. Jusan kans oltii molemmat luettu uutinen lehdest ja saatu sama idea. Siit kesäpaikka PeWelle. Meil o kyl hiuka rajallinen tuo budjetti et jää varmaa idean asteelle mut ainahan sitä haaveilla saa kaikest.

Siin sit humalan taso nousi. Kateltiin PeWen sivuilt kuvii ja fiilisteltiin. Kaikki näytti niin laihoilt ja siveellisilt. Pystyraitaa päälle, valkoset kengät jalkaan tottakai ja läskimallin farkut ni oltii valmiita ottamaan Lyni haltuun. Kello oli varmaa pual kaks ku rantauduin sinne baaritiskille postailemaan. Ei kyl oikeesti tullu mitää tsikuja tiirailtua. Onneks näin muutaman luokkakaverin ni ei ollu nii orpo olo. Tytsyil oli vauhti päällä niiku aina ja hyvä niin. Tuli siin pariin otteeseen hiukan jammailtuukin. Ainakin Mr. Presidentin Coco Jamboo sulatti nää lanteet. Niin ja edesmennyt Captain Jack. Jätti jälkeensä ison aukon musiikkimaailmaan ;)

Ismonkin näin. Siin heiteltii jotai läpänderiä. Asiallinen kaveri. On ollu pewen riveissäki pelailemas muutamaan otteeseen. Ihan hyvinvoivalta näytti. Mut kai se ilta oli siinä. Yleensä mul on ollu tapana kävellä baarista kotiin ja selvittää päätä mut nyt en jaksanu. Taksi alle ja tyttö päälle. Toinen toteutu noista :)

Sellane pieni tirri. Jos sais nyt oltuu ottamat 16.2. asti ni ois aika äijä. Siin o kyl mont mutkaa ja houkutust viel siihen. Muute vois ottaaki mut ei o oikee tota rahan puolta nyt silleen. Joo piti men salille tänää mut se jäi sit väliin ku krapulas ei saa urheil. Ajelin Laitilan kautta kotiin ku hain sielt PeWe-pipoi. Japin kans juttuu iskies vierähti taas melkein tunti. Ei kyl ollu kiire et ei siin mitää. Lammelast oli pakko hakkee Lion-suklaapatukka. Samalla näin olutta nyt ekaa kertaa muovipullos. Ajatus ei houkuttele mut eiköhän sekin tuu testattuu.

Pikanen visiitti kotio. >Tuoretta kakkoa ja ruokaa oli tarjolla. Kannatti tulla. Sit talkoisiin Panelian koneelle. LEpposaa hommaa oli. Aika meni nopeesti. Tarjoilukin oli kunnossa. Jaffa maistu oikeen hyvälle. Sit halille reeneihin. Alkulämmöks pieni hunk-reitti. Jusan kans ajatusten vaihtoo reenauksest. Hyväs vauhdis sekin on. Reeneis oli kyl pirun laiska vauhti. Ittelläkin. EI ollu mitää meininkii. Reenien jälkee Manelaan. Oli ostanu ny Fazerin vaaleaa maitosuklaata. Oli kyl tosi hyvää. Timsekin siel oli. Taitaa ol morsian-touhuu sillä miehellä.

Huamen ois KK-V-peli. Ne on vissii aika sika joukkue. Toiv kettää ei ainaka loukkaantuis. Mittää isoi jäähyi ei kenenkää pitäs ottaa ku ens la on sit kova vastus edes. Huominen peli pitää hoitaa. Täytyy myöntää et omaa pisteputkee ois kans kiva jatkaa :)

keskiviikko 23. tammikuuta 2008

Viikko puolesvälis

Hello dear friends of mine!

Aamu valkeni Turussa varmaan aurinkoisena. En o kyl lainka varma ku heräsin aika myöhää ja sit menin viel takas nukkumaa. Mut ku lähdin lenkil ennen puolt päivää ni oli ainakin tosi komia keli. Aurinko paistoi, pieni pakkanen. Vois sanoo et oli hiuka keväinen olo mut ei kai viel voi ku talvika ei o ehtiny tulla. Ennen lenkkii olin mese-yhteyksis Niiralan monttuun päin. Ikätoveri V.Mänistö antoi hyviä ajatuksiaan maraton-harjoitteluun nähden. Niistä lisää sunnuntaina ku lyödään reeniviikko yhteen. Sanotaan nyt sen verran et tänään kulki tosi hyvin.

Ysärimusiikki tekee paluuta. Aikakone,XL-5 ja Movetron tekee uutta matskuu. Herättää varmaan ristiriitaisia ajatuksia. Ite oon kyl vankkumaton ysärifani musiikin suhteen. Movetronin biisin ei kenenkään maa oon kuullutki ainakin osittain. Ihan ok settiä mun mielest. Saas nähdä mitä muut saa aikaseks. Hiuka pelkään XL5 poikien puolest ettei vaan tulis mittää pohjanoteeraust. Vitutti kyl ku Paleface tyrmäs nää comabackit. Siis saahan sitä mieltä olla. Vitutti vaa ku joku kämänen Paleface laukoo tommosii.

On olemas urheilijoit kenel on vankkumaton kunnioitukseni. Kaks niist o kiekkoikonit Janne Ojanen ja Raipe Helminen. Vanhoi äijii ja molemmat painaa viel liigas vaik nuorii on tyrkyl koko aja niitte paikal. Ojanen liigan pistepörssin top-kympis ja raipeki vertyy ku tosipelit lähestyy. Urat hakee vertaistaan kyl. Ilokseni luin et Tappara oli antanu Raipelle kirveen lahjaks paikallispelis tiistain ja tappara-fanit osoittanu suosiotaan seisaallaan. Hienoa asennetta faneilta. Toiv saa Raipe samanlaisen vastaanoton muillaki paikkakunnil.

Lenkin jälkee käväsin koulul syömäs ja sit takas kotii nukkumaa. Harjoittelun pyhä kolminaisuus treenaus,ravinto ja lepo toteutu hyvin. Illal viel ihan hyvä punttitreeni. Jätin maastavedon pois ku lenkki tuntu jalois. Muuten olo ollu nyt parempi. Masse poikkes. Se alotti oman urakkansa sähköpostimaailmas ja muutenki tuunailtiin sen konetta. Ei riittäny Suomen sprinttinaisil potku finaalis. Hyvin pisteit kumminki Virpil. Toivotaan et se kukistaa Kallan tos cupis.

Love, Sami

tiistai 22. tammikuuta 2008

Tuleek kippeeks vai nou?!

Se on pojat tiistai-ehtoo. Tänään on herätty poikkeuksellisen aikasin, klo 07.20. Takana huonosti nukuttu yö. Koulus pysyin taas hereillä. Hyvä Sami! Iltapäiväl rupes väsy iskee ku tehtii opinnäytet. Onneks siihe tuli sellanen pikku tauko ni pääsin kotio ottamaan päikkärit. Hiuka semmone väsy silmis koko ajan. Nenä hiuka tukkonen. Ei ihan freesi olo. Näin ollen skippasin lenkin. Puntil kävin sentäs piene hien ottamas pyöräl ja sit sulkiksee Pönnin kans.

Hiukan kolottaa paikkoi. Tulis sit kunnol kippeeks tai ei lainka. Huame ainaki aion uhmata pöpöjä ja sännätä lenkille. Illalla vielä salille ni sit voi hyväl omaltunnol testat palautusjuomaa mitä ostin tänää. Fastin RECO2. Täs on nyt sellaset kuntoilusuunnitelmat et pikku palautusjuoma ei o pahitteeks.

Missikisat on taas tulos. Mun suosikki on jonku tanssiryhmän jäsen. Katoin sen eroottist videoo. Olis se nyt eroottisempikin voinu olla. Tänää piti ol tiskauspäivä mut se pitää kyl lykät huomiseen. Kaikki aikanaan. Nyt chillaillaan kun vielä voi. Ens vuon tähä aikaa täytyy ol ehkä jo töis. Nyt on kouluu nii vähä et saa nukkuu ja suunnitel aikataulut oman mielen mukaan. Turhii painei täytyy nyt välttää. Huamennaki vapaapäivä. Katellaan.

maanantai 21. tammikuuta 2008

Normi maanantai

Jees! Ei mitään uutta auringon alla. Aamulla aikas väsyny. Hiuka kattelin Djokovicin ja Hewittin pelii aamust. Sit parranajoa ja huolitellun näkösenä kouluun. Yllättävän hyvin jaksoi iltapäivän istua siellä. Oli kyllä ihan mielenkiintoisia aiheita. Pakko myöntää.

Sit peruspäikkärit koulun jälkeen. Sit salille. Hyvin jaksoi tehdä treenin vaik viikonlopun pelit kyl painoi kehos ja hiuka muutenkin tua vointi ollu sellane ei paras mahollinen. Joopa joo. Sitte taas murua rinnan alle ja aivot narikassa kattomaan frendejä.

Olipa tää tylsä päivä. Voi vehje. Toiv muuttuu parempaan suuntaan. Huame lyödäänki taas opinnäytteen rattaat pyörimään eikä pysäytetä niit enää.

Tagas Turgu

Jaaha ja taas ollaan yömyöhään täällä. Meni lähtö myöhäseks ku Masse tuli kyyteil ja tuunattiin sen uutta kannettavaa Markkulantiellä. Ei ollu mullaka kiire ku ei oo huame aikane herätys. Niin siistii :) Komiaa ajel kerranki jonkun kans ku yleensä nielee tota asfalttia ihan ypöyksin. Matka loppu oikeestaa hiukan kesken. Oli mukava puhua paskaa. Oli semmone vapautunu fiilis. Varmaa Massellakin. Ainaki vaikutti pirun tyytyväiseltä siinä ku otti samalla hiuka ölbertsonia.

Joo hei meil oli tänää peli. Rauma Tigersii vastaan. Ne oli parempi porukka mitä kuvittelin. Pelasin Selkun ja Mänän kans. Selkun kans pelaitu yhdes aikas paljon ja nyt taas. Täytyy sanoo et eka erä oli pirukn hyvää niin multa ku joukkueeltaki. Oltii hyväl jalal liikkeel ja hereillä. Päästiin heti alus pelaamaan yv:tä. Kiekko taas Perelle viivaan ja maskiin ni siellä lepäs. Sain siihe syöttöpisteen vaik ei tainnu ol iha ansaittu. Ne tasotti ku me oltii kentäl. Mult vietii kiekko hyökkäyspääs ku karkki lapselt ja sit se hassutti viel Shrekin ja peli oli tasan. Eka eräs olin maskis toisenkin kerran ku Peku veti vapisevilla käsillään viivasta kiekon pörsään. Hieno homma ku nyt tuntuu et musta on oikeesti apua joukkueelle ku alkukaudel ei ain silt tuntunu. Ekas eräs pari hyvää taklaust samas vaihdos samal kaveril. Se lämpes ja otti jäähyn. Komiaa. Oli paras erä ittelt pitkää aikaa.

Toises eräs totaalinen lamaantuminen. Paljon jäähyi. Rikkonaista. Mentiin niitte vauhtiin mukaan. Ei luanannu yhtää. Otin taas tyhmän hyökkäyspään jäähyn. Taklasin viel enemmä myöhäs mitä yleensä ja jäähyhän siitä tuli. Noi tarttis jättää pois. Liiast innokkuudest tulee istuttuu boksis. Muaki siin rikottii yhes tilantees. Kaveri puhu ittensä pihalle asti. Hiuka siin vaihdoin sanoja jonku raumlaisen kans. Jotain sönkkäsin ja yritin et se kuumenis. Sit perää hiuka teatteritouhuu. Ite en käyny yhtää kuuman mut tietty siin oma keskittyminenki hiuka herpaantuu ku noihin menee mukaan. Tietty se on tavallaan mun rooli et saa vastustajii keskittymää johonki muuhu ku peliin. Mut paska erä.

Kolmannes tehtiin se mitä piti. Yks YV-maali ja tilantees 5-2 oli huomattavast helpompi hengittää. Taas sain jäähyn mut siin ei kyl ollu mitn. Oma peli on kyl menos koko ajan parempaan suuntaan. Kiekollist vastuut otin mielestäni taas hiukan lisää. Sain muutamii tekopaikkoi järjestettyy laitureil. Ihan siistii. Vaatii vaa tarttis iteltää enemmän. Jotenki se ekan erän hyvä peli tyydytti liikaa itteetä. Jatkos tulee tiukkoi pelei ja niis tarttee onnistuu se 60 min. Viel tiukemmi kulmis tarvis rouhii ja sielt kaivaa kiekkoo maalille. Mut kyl se tästä :)

sunnuntai 20. tammikuuta 2008

Turpiin tuli

Joo. Ollaan hyvän matkaa jo sunnuntain puolella ja meinaa hiukan alkaa väsyttää. Klo 14.15 startattiin kohti Varissuota. Bussi oli hiuka jopa vois sanoo täynnä. Kerrankin vieraspelis oli hyvin porukkaa matkassa. Korttirinki oli tuttuun tyylin pystyssä koko matkan. Ite sain kunnian istuu samal penkkirivil Rannen Miken kans. Sil oli oma tyynykin mukan. Ite nukahtelin siin moottoritien vaiheilla. Heräsin siihen ku Veijo teki hiuka kovemman ohjausliikkeen.

Oltii hyvissä ajoin hallilla. Hyvä alkulämpö Pojan, Jusan ja Janken kans. Kyl se itseluottamus hiuka on kasvanu. Sen huomas enne pelii. Ei ollu semmone anteekspyytelevä olo. En sit päässykä kakkoseen. Alotin kolmosesta Teemun ja Mänän kanssa. Nuorille kavereille varmaan pirun hieno kokemus pelata meikäläisen kanssa. Siinä väkisinkin oppii kaikenlaista. Jossai vaihees ollu varmaa jonkun sortin idolikin pojille. Joopa joo. Eka erä aika mitäänsanomatonta peliä omalta osaltani. Muutaman kerran saatiin karvattua kiekko pois ja luotua joku näennäinen paikka mut se oli siinä. Eka erä muutenkin joukkueelta aika paska. Jos meil 100% energiaa ni ekas eräs tommone 95% meni tuomareihin ja kanssapelaajien suoritusten arvosteluun. Ei siin sit omast pelist tullu mitää. Alko oikee vituttaa et oli pakko hiuka kopis sanoo. Tuomarit kumminki harvoin muuttaa päätöksiään et useimmiten se on ihan hukkaan heitettyä energiaa. Sit ku se menee meil siihe nii vitun herkäst.

No ei mitn. Eka erän jälkee oltii takeis 1-0. Kiitos Pazen eli mein maalivahdin. Pelin puolivälis oltii takeis 3-0. Siirryin muute toisee erää kakkosen laitaan. Siin oli Tatti keskel ja Karalahti toises laidas. Se oli iha unelmapaikka. Olis päässy laiturin kunnol rouhimaan. En montaa vaihtoo laiturina vetäny ku Tatti kysy et vaihdetaanko paikkoja ja niin tehtiin. Ei mitää ihmeellisyyksii saatu aikaseks. Alotukset suju tänää hyvin. Saatii niist rakennettuu muutamii vetopaikkoi. Eka mein maali tuli YV:lla. Voitin alotuksen. Vesku siirsi Perelle. Se odotti maagisella pelisilmällään et laahustin maskiin ja veti just oikealla hetkellä ja siellä lepäs. Syöttöpiste Sakkelle. Pian tämän jälkee ykkönen pelas YV:lla Perelle paikan viivaan. Taas oli hyvä maski ja tultiin jo maalin päähän.

Kolmantee erää lähettiin metsästämän kauden ekaa vierasvoittoo. Ittel oli hyvä paikka tasotukseen. Tatti heitti vastahyökkäykses ohjurin maalille. Sain mailan väliin mut mokke otti. Noi tarttis käyttää hyväks. Jäähynkin otin. En ihan allekirjota sitä mut tyhmähän se oli. Hyökkäyspääs periaattees turha taklaus. Sit mokasin hiukka. Tulin vaihdosta kentälle ja meil oli karvaus menossa. Niitten pakki nousi siitä huolimatta ja mä menin suoril polvil kans sitä kohti. En niiku menny kunnol vaa sillai puolittain ja seisovin jaloil. Sit se avas kaikkien meidän hyökkääjien ohi ja ne teki vastahyökkäykset 4-2. Se oli vähä niiku mun maali. Lopus ne teki viel yhe YV-maalin ku me haettiin sit jo riskil kavennust. Eli ei vierasvoittoa edelleenkään. Ässil on jo kaks.

Oma peli suju ihan kohtuullisest. Luistin liikkuu yllättävänkin hyvin ja jaksamisenkaan kanssa ei suuria ongelmia. Kaksinkamppailuihin tarttis men viel terävämmin ku siel mun vahvuus on. Kiekollinen peli aikas vaisua. En osaa hakee kiekkoo alakerrast. Ain kaarraan johonki väärään suuntaan ja olen selkäpäin mein pakkiin tai muute jossai tavoittamattomis. Alotukset puolestaa suju tosi hyvin. Niist saa helpost hyvän tilanteen aikaan. Huame pitäs ol etukätee ajateltun hiuka heikompi vastus. Semmone olo et huame taas askel eteepäi omas pelis ja joukkueel kaks pistet. TuK-V oli tänään aikas hyvä. Joka jutus hiukan edellä. Kaksinkamppailut hävittiin lähes kaikki. Nyt unille.