tiistai 22. tammikuuta 2008

Tuleek kippeeks vai nou?!

Se on pojat tiistai-ehtoo. Tänään on herätty poikkeuksellisen aikasin, klo 07.20. Takana huonosti nukuttu yö. Koulus pysyin taas hereillä. Hyvä Sami! Iltapäiväl rupes väsy iskee ku tehtii opinnäytet. Onneks siihe tuli sellanen pikku tauko ni pääsin kotio ottamaan päikkärit. Hiuka semmone väsy silmis koko ajan. Nenä hiuka tukkonen. Ei ihan freesi olo. Näin ollen skippasin lenkin. Puntil kävin sentäs piene hien ottamas pyöräl ja sit sulkiksee Pönnin kans.

Hiukan kolottaa paikkoi. Tulis sit kunnol kippeeks tai ei lainka. Huame ainaki aion uhmata pöpöjä ja sännätä lenkille. Illalla vielä salille ni sit voi hyväl omaltunnol testat palautusjuomaa mitä ostin tänää. Fastin RECO2. Täs on nyt sellaset kuntoilusuunnitelmat et pikku palautusjuoma ei o pahitteeks.

Missikisat on taas tulos. Mun suosikki on jonku tanssiryhmän jäsen. Katoin sen eroottist videoo. Olis se nyt eroottisempikin voinu olla. Tänää piti ol tiskauspäivä mut se pitää kyl lykät huomiseen. Kaikki aikanaan. Nyt chillaillaan kun vielä voi. Ens vuon tähä aikaa täytyy ol ehkä jo töis. Nyt on kouluu nii vähä et saa nukkuu ja suunnitel aikataulut oman mielen mukaan. Turhii painei täytyy nyt välttää. Huamennaki vapaapäivä. Katellaan.

Ei kommentteja: