keskiviikko 23. tammikuuta 2008

Viikko puolesvälis

Hello dear friends of mine!

Aamu valkeni Turussa varmaan aurinkoisena. En o kyl lainka varma ku heräsin aika myöhää ja sit menin viel takas nukkumaa. Mut ku lähdin lenkil ennen puolt päivää ni oli ainakin tosi komia keli. Aurinko paistoi, pieni pakkanen. Vois sanoo et oli hiuka keväinen olo mut ei kai viel voi ku talvika ei o ehtiny tulla. Ennen lenkkii olin mese-yhteyksis Niiralan monttuun päin. Ikätoveri V.Mänistö antoi hyviä ajatuksiaan maraton-harjoitteluun nähden. Niistä lisää sunnuntaina ku lyödään reeniviikko yhteen. Sanotaan nyt sen verran et tänään kulki tosi hyvin.

Ysärimusiikki tekee paluuta. Aikakone,XL-5 ja Movetron tekee uutta matskuu. Herättää varmaan ristiriitaisia ajatuksia. Ite oon kyl vankkumaton ysärifani musiikin suhteen. Movetronin biisin ei kenenkään maa oon kuullutki ainakin osittain. Ihan ok settiä mun mielest. Saas nähdä mitä muut saa aikaseks. Hiuka pelkään XL5 poikien puolest ettei vaan tulis mittää pohjanoteeraust. Vitutti kyl ku Paleface tyrmäs nää comabackit. Siis saahan sitä mieltä olla. Vitutti vaa ku joku kämänen Paleface laukoo tommosii.

On olemas urheilijoit kenel on vankkumaton kunnioitukseni. Kaks niist o kiekkoikonit Janne Ojanen ja Raipe Helminen. Vanhoi äijii ja molemmat painaa viel liigas vaik nuorii on tyrkyl koko aja niitte paikal. Ojanen liigan pistepörssin top-kympis ja raipeki vertyy ku tosipelit lähestyy. Urat hakee vertaistaan kyl. Ilokseni luin et Tappara oli antanu Raipelle kirveen lahjaks paikallispelis tiistain ja tappara-fanit osoittanu suosiotaan seisaallaan. Hienoa asennetta faneilta. Toiv saa Raipe samanlaisen vastaanoton muillaki paikkakunnil.

Lenkin jälkee käväsin koulul syömäs ja sit takas kotii nukkumaa. Harjoittelun pyhä kolminaisuus treenaus,ravinto ja lepo toteutu hyvin. Illal viel ihan hyvä punttitreeni. Jätin maastavedon pois ku lenkki tuntu jalois. Muuten olo ollu nyt parempi. Masse poikkes. Se alotti oman urakkansa sähköpostimaailmas ja muutenki tuunailtiin sen konetta. Ei riittäny Suomen sprinttinaisil potku finaalis. Hyvin pisteit kumminki Virpil. Toivotaan et se kukistaa Kallan tos cupis.

Love, Sami

Ei kommentteja: