perjantai 25. tammikuuta 2008

Viikonloppu eessä taas!

Moso!

Eile heitti hiuka pöhnän puolel mut ei kai se nyt niin väärin oo. Oli koulua kasiin asti. Sit sain itteni raahattuu viel lenkille. Sit oliki hyvää syy testata palautumisjuomaa. Hyvän makusta se ainakin on. Muusta en osaa vielä sanoa. Jatkoin palautumista nauttimalla viime viikonlopun matkapulloja jotka oli ajautunu mun huomaan. Äkkiä huomasin että pöhnään niistä tulee. Soitin Raipes kuskiks. Siin tutkiskeltiin Kiukaisten karttaa. Kunta on myymäs jotain vanhaa uimarantaa Köyliinjoen rannalta. Jusan kans oltii molemmat luettu uutinen lehdest ja saatu sama idea. Siit kesäpaikka PeWelle. Meil o kyl hiuka rajallinen tuo budjetti et jää varmaa idean asteelle mut ainahan sitä haaveilla saa kaikest.

Siin sit humalan taso nousi. Kateltiin PeWen sivuilt kuvii ja fiilisteltiin. Kaikki näytti niin laihoilt ja siveellisilt. Pystyraitaa päälle, valkoset kengät jalkaan tottakai ja läskimallin farkut ni oltii valmiita ottamaan Lyni haltuun. Kello oli varmaa pual kaks ku rantauduin sinne baaritiskille postailemaan. Ei kyl oikeesti tullu mitää tsikuja tiirailtua. Onneks näin muutaman luokkakaverin ni ei ollu nii orpo olo. Tytsyil oli vauhti päällä niiku aina ja hyvä niin. Tuli siin pariin otteeseen hiukan jammailtuukin. Ainakin Mr. Presidentin Coco Jamboo sulatti nää lanteet. Niin ja edesmennyt Captain Jack. Jätti jälkeensä ison aukon musiikkimaailmaan ;)

Ismonkin näin. Siin heiteltii jotai läpänderiä. Asiallinen kaveri. On ollu pewen riveissäki pelailemas muutamaan otteeseen. Ihan hyvinvoivalta näytti. Mut kai se ilta oli siinä. Yleensä mul on ollu tapana kävellä baarista kotiin ja selvittää päätä mut nyt en jaksanu. Taksi alle ja tyttö päälle. Toinen toteutu noista :)

Sellane pieni tirri. Jos sais nyt oltuu ottamat 16.2. asti ni ois aika äijä. Siin o kyl mont mutkaa ja houkutust viel siihen. Muute vois ottaaki mut ei o oikee tota rahan puolta nyt silleen. Joo piti men salille tänää mut se jäi sit väliin ku krapulas ei saa urheil. Ajelin Laitilan kautta kotiin ku hain sielt PeWe-pipoi. Japin kans juttuu iskies vierähti taas melkein tunti. Ei kyl ollu kiire et ei siin mitää. Lammelast oli pakko hakkee Lion-suklaapatukka. Samalla näin olutta nyt ekaa kertaa muovipullos. Ajatus ei houkuttele mut eiköhän sekin tuu testattuu.

Pikanen visiitti kotio. >Tuoretta kakkoa ja ruokaa oli tarjolla. Kannatti tulla. Sit talkoisiin Panelian koneelle. LEpposaa hommaa oli. Aika meni nopeesti. Tarjoilukin oli kunnossa. Jaffa maistu oikeen hyvälle. Sit halille reeneihin. Alkulämmöks pieni hunk-reitti. Jusan kans ajatusten vaihtoo reenauksest. Hyväs vauhdis sekin on. Reeneis oli kyl pirun laiska vauhti. Ittelläkin. EI ollu mitää meininkii. Reenien jälkee Manelaan. Oli ostanu ny Fazerin vaaleaa maitosuklaata. Oli kyl tosi hyvää. Timsekin siel oli. Taitaa ol morsian-touhuu sillä miehellä.

Huamen ois KK-V-peli. Ne on vissii aika sika joukkue. Toiv kettää ei ainaka loukkaantuis. Mittää isoi jäähyi ei kenenkää pitäs ottaa ku ens la on sit kova vastus edes. Huominen peli pitää hoitaa. Täytyy myöntää et omaa pisteputkee ois kans kiva jatkaa :)

Ei kommentteja: