sunnuntai 27. tammikuuta 2008

Turistireissu Kokemäelle

Jos on pari pelii menny ihan hyvin ni nyt tuli totaalinen pohjanoteeraus lauantaina. Huomas oikeestaa jo perjantain reeneis. Kai se johtu siit et tiesin et vastus on aika heikko ni ei tullu mitää latausta. Ei missää vaiheessa. Ei näin vanha enää syty tälläsiin matseihin. Toi ei o kyl mikää selitys. Ei liikkunu luistin eikä ajatus eikä mikään. Ansaittu vilttikomennus kolmanteen erään. Sit yks vaihto ja 2+10 selästä taklaamisest. Kaveri oli hiuka huonos tasapainos ja tulin hiuka selkäpuolelt. Meni aika pahasti laitaa päin mut onneks ei käyny mitn. Jos ei muutenka kiinnost pelat ni ei tarttis taklaillakaan. Ansaittu rangaistus.

Ens vkl sit uus yritys. Vastaan tulee kova SoPa. Riveist puuttuu varmuudella Kekki ja Tatti. Vastuuta tarjolla ja nyt täytyy ottaa. Tähän peliin jos ei syty ni ei mihinkään. Sponsorien edustajatkin paikal, lauantai-ilta ja kotipeli. Näytön paikka.

KK-V-pelin jälkee ajeltii Jusanpöön kans Raumal Onnelaan. Aikas nuorta porukkaa liikentees. Ei juurikaa tuttui. Tatti siel oli ja vanha tiimikaveri Valosen Ville. Luanikas sälli. EJL:n vahtina nykyään. Pieni pettymys Rauman reissu.

Ei kommentteja: