keskiviikko 30. tammikuuta 2008

Nämiaa ja kottii

Viikko ehtiny näemmä taas puoleen väliin. Ihmeitä ei oo saatu aikaan tääl Turussa mut sitä tuskin on ketään multa odottanutkaan.

Yllätin itseni ja olin aamulla salilla jo ysiltä. Aikas hyvän treenin sai tehtyä. Hiukan tietty tuli taas kiire mut ei voi mitn. Vittu oli jääny pyyhe kotiin. Piti kuivata tää jumalainen keho sitte treenipaitaan. Äkkiä outlook kuntoon ja enkun tunnille. It was fine thanks for asking. Niin se meidänkin luokka alkaa valmistua. Tänään esiteltiin eka opinnäytetyö. Sen tekijöistä kaksi lähtee Swazimaahan. Fiksua porukkaa, joten eiköhän ne siellä pärjää. Unohtumaton kokemus varmaan. Toivottavasti kaikki menee hyvin :)

Tänää oltii Massen kans kebulla. Se on aina mainitsemisen arvoinen asia. Ja hyväähän se oli. Niin kuin aina. Siittä sit vielä Aarrearkku-pussi kainaloon ja nokka kohti Nådea. Elikkäs mentiin Naantaliin kattomaan kun Eskolan Miki johdatti joukkonsa Kuparivuoren jäälle. Se on kans yks äijä ketä on mun arvoasteikos korkeella. Koko pienen ikänsä tahkonnu kiekkoa ja pienin ja varmoin askelin noussut urallaan ylemmäs. Viime vuonna johdatti joukkonsa kapteenina Mestikseen. Siirtoikkuna nyt umpeutuu. Saa nähdä pääseekö vielä Lekin rinkiin. Hiukan on Panelias aika ajoin leikitelty ajatuksel et saatas se Raikkaaseen mut se taitaa ol enemmä unelmaa ko realismia. Valitettavasti.

Kotijoukot sieltä soitteli tuttuun tyyliin. Oli aika yllättäviä uutisia heillä. Positiiivisia kylläkin. Perjantaina taas sinne päin. Pitäs muistaa vaan ottaa toi kummiflikka kyyteille Raisiosta.

Trallalaa. Huamen pitäs men taas uhmaamaan säätä. Edessä aamulenkki. Tiedän jo nyt et ei oo herkkuu luvas mut silti jotenki oottaa. Sit koulul syömää ja tekemää hyvä vaikutus tulevaan harjottelupaikkaan. Mitenkäs se sit mahtaa onnistuu? Illal olis vuoros yks tentti. Kysymyket on saatu etukäteen et ei mitn paniikkia. Jossai vaihees tarttis silti niitäki ki ees hiukan kattoo. Lunkisti vaan äijät!

Ei kommentteja: