tiistai 20. toukokuuta 2008

Matkalla kohti maratonia, osa 19

Tänään se sit viimeistään kävi selväks. Kesäkuun 14. päivä ei valitettavasti kyl olla maratonkunnos eli siin mieles projekti on epäonnistunut :( mut lähetään sillon koittamaan puolikasta ja katotaan siitä sitten eteenpäin. Tänään oltii Jusan kans Kohnan lenkil. Se on n. 10,5km pitkä. Siin meni aikaa tasan tunti ja ka-syke oli 145. Syke ei nyt mikää ihan mahdoton ollu mut se milt jalat tuntu ni se oli huono. Koko ajan sellast väkisin runttaamist. Ja paheni vaa loppuu kohden. Ei olis kauaa pystyny jatkaa sitä vauhtii. Ei ollu mittää penikkaoiret pahemmin tai selvää lihaskipua mut jalat vaa o jotenki tukos. Se pienikin herkkyys on kadonnut ku ajatuksis pitä käyr just päin vastoin.

Eilen vedin kotinurkilla Saarenmaanlenkin. Ja kun vetää rauhallisesti ni ei juurikaan huomaa et paikat olis tukos. Ei ny miltää lentokeliltäkään kyl tunnu. Se oli joku 5,5km pitkä ja aikaa meni 32min et aika hissuksii mentiin.

Viime viikolla vedin yhden reilun tunnin lenkin mis oli kolme 8-12 min vetoa. Alkuun tuntu ihan suht hyvält mut viimises vedos kyl hyytyi sit ihan täysin.vittu et vituttaa. Täytyy vaan kai hiiren hiljaa mennä kaikki lenkit nyt kai sit vaa.

Talvel oli sellanen ajatus et sit ku illat pitenee ni pystyy jo nauttimaan juoksusta. Nyt on valitettavasti käynyt ihan päinvastoin. Se on tietty syönyt motivaatiotakin hiukan. VEnyttely jääny liian vähälle huomiolle. Mut toivoo toki on. Sitä lisää Jusan ja Pönnin suorituksista kantautuneet tiedot. Torstaina sit seuraavan kerran joku lenkki.