lauantai 2. helmikuuta 2008

Taas perjantai

Heps!

Vittu viikot juoksee nopeaan. Taas olen tääl mun teinihuonees. Oikee tollane paskakeli oli taas tänään. Piti ajaa huolella. Varsinkin kun oli toi kummityttö kyyteil. Se oli hiukka kipee. Se on 9v mut silti tulee pirun teräviä kommentteja koko ajan. En mä ainakaa siin iäs noi fiksu ollu. Must on sit vuosien varrel kouliintunu tälläne fiksu ja virheetön gentlemanni. Ilman kommelluksia päästiin kuitenkin tän Paneliaan.

Niin kävin muute myllys pyörimäs. Lähinnä urheiluliikkeit kiertelin. Mul tulee ainaki nii pirun herkäst pää kippeeks tollasest shoppailust. Hiukan tiirailin uusii valkosii kenkii. Heti ku kevät antaa jotn merkkejä ni eiköhä jotkut sellaset tartte sielt hakea. Joku myyntimies myi mul turun sanomat kahdeks kuukaudeks. Vittu mää olen kyl niin pirun helppo. Mitä lainka menisin ostamaan jos joku lehmänsilmänen tyttö tulis jotain tarjoomaan. Kyl tarttis osata sanoa ei. Se lehti tuleeki varmaa joskus aamuyäl ja sit herää ain siihen.

Jee. Piti men jo aamul salil mut meninki vast illal Kiukaisis. Ihan hyvä reeni taas. Jalkoja tein. Muutama kylän mies siinä oli, Ihan kiva heittää välil jotai läpänderiä treenailun lomassa. Sit hallille. Batteryy hain lammelast ja hallil sorruin Lion-patukkaan. Vittu kyl herkäs on. Huame saan laidoil Miken ja Karalahden. Ei pitäs jäädä ainakaan niistä kiinni. Huame täytyy jokasen ukos saada itestään kaikki irti jos meinataan voittaa. Jalois on kyl ihan hyvä tuntuma. Aika suuri ero siihen ku ei lainkaan pelannu ja syksyyn verrattuna. Jotain on tehty siis oikein. Hyvä Sami!

Reenien jälkee Mauno Berruton luo. Siel oli kolme suklaaleyyä rivis. Kaikki Fazerin eri makuja; marjoja, joku crips-keksi ja hasselpähkinät. Marjoja ei viel aukastu, keksi juttu aika olematon mut Hasselpähkinä kiilas kärkeen ohi vaalean maitosuklaan. Kateltiin siinä Idi Amin Asikaisen matsia. Yks hyvä osuma ja meksikaania vietiin. Sit Aminilla kauhee tunteenpurkaus ja tuuletukset. Niit on aina kiva kattoa ku toinen on tehny kovasti töitä ja sit saa tollasen palkinnon ja vielä kotiyleisön edessä. Näin tänään!

Ei kommentteja: