sunnuntai 3. helmikuuta 2008

Viikonlopun anti

Vaik otsikko onkin tollanen, niin ei kannata silti odottaa liiikoja. Aloitetaan pelistä. Vähän kaksjakoset fiilikset. Etukäteen kovaks luultu SoPa kaatui selvästi 12-3. Hieno voitto. Ykkösen pojat taas liekeis ja Misu maalis myös. Oma peli taas heikkoa. Jos pari pelii meni jossai vaihees hyvin ni nyt on sit taas palattu perustasolle. Laiturit oli hyvää tasoa mut omal esityksel en onnistunu heit kyl auttamaan. Kaksistaan pojat teki pari komeet maalii. Mut en tiä. Ei jalatkaan ollu nyt ihan tuoreet. Sit fiilistäkää ei oikee löytynyt. Siihen en o keksiny mitn syytä. Ei must kyl kakosen sentteriks ollu. Mul taitaa ol helpompi tulla sillai taustalt hiuka näkyvämpää rooliin. Rikkovast roolist parrasvaloihin. Joopa joo! Ens vkl taas helpompi peli. Seuraava tosikoitos Laitilas 16.2. Siihe ois syytä löytää uutta iskua.

Pelin jälkee meinas heittää pöhnän puolel :) Muutama kalja siin Manen tykön tuli kumottuu ja yks paukkukin. Kalja ei oikee laskenu. Hiuka oli silti sellane meininki et vois lähtee johonki. Mentiin siit Sysseen. Yleensä ain siel joku rintamaalainen on eikä tälläkään kertaa tarvinnu pettyy. Yks täti sin oli eksyny. Siin sit ku istui alas ja praattaili sen kans ni tuli sellane olo et en tair lähtee mihenkä. Pojat siit sit läks Hvaltaan. Ittel voittajaolo ku sai oltuu lähtemät. Siit kottii ja mustikkarahkaa syömään. Komiaa!

Muute vkl meni aika normisti. Sunnuntain seurailin sukulaispojan koheltamist. Aika vauhti oli pääl. Kun ei vaa sattuis mitään. Ruoka oli taas hyvää kotipuoles. Ei valittamist sen suhteen. Kummitytön kans ajeltiin sit tännepäin.

Ei kommentteja: