maanantai 4. helmikuuta 2008

Painonhallintaa ja Antti Tuiskua

Hello!

Heräsiin uuteen viikkoon hyvin levänneenä. Kello soitti yhdeksältä mut taisin nousta vasta siinä kympin jälkeen. Heti viikon alkuun oli pientä naiskontaktia. Ajauduin tohon rappukäytävään samaan aikaan naapurin rouvan kanssa. Se piti tos mul ulko-ovee auki. En tiä olisko siihe vaikuttanu se et olin pörröttäny tukan geelillä sillee aika kivasti ja sit mul oli ain kovaa huutoo olevat denim-farkut jalas. Siinä heitettiin hiukan läppää ulkosalla. Ikäisekseen oikein pirteä ja fiksun oloinen rouva. Ei varmaa kaukan 70-vuotiaasta ole. Hyvä tietää et samast kerroksest löytyy tarvittaessa tollast vireetä seuraa.

Eile illal erehdyin menemään vielä tohon vaa'alle. Oli hiukan tullu lisää. En oikee tie mitä tarttis tehdä. Toisaalt sitä tarttis syödä ettei menettäis lihasmassaa kun tos juoksemas käy mut ei lihookaan tarttis. Ei se askel niin kevyt sentäs ol. Nyt söin taas illal tossa aika annoksen. Vähempikin riittäis. Täytyy hiuka koittaa säännöstel nyt noit annoskokoi. Ainaki näin iltasella. Hyvä se on et ruoka maistuu, ei siinä mitään.

Antti Tuisku on idoleista ihquin jos Kristiina ei lasketa. Se painii ihan omas sarjas kyl. En koskaan unohda sitä iltaa kun se laulaa luikautti Nordmania joskus alkukarsinnois. Se oli sellanen hetki et kaikki muu pysähtyi. Mut takasin Anttiin. Sil o monii hyvii biisei. Oon tainnu joskus käyr pyytämäs Sekaisin -kipaletta Factorys ja sit ku se on tullu ni ollaan oltu ihan vitun sekasin. Sil o kunnon show-meininkii ja tanssijat ja kaikkee. Taitaa ol paree lopettaa enne ku lähtee ihan kintaast.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jätetään se Antti sit ihan omiin oloihinsa. Tai lakkaan lukemast tätä palstaa ;)