torstai 7. helmikuuta 2008

Vitun Ossi Puolakka ja Ikävä Lokakuu

Heps!

Tänää sain aikaseks mentyy pyöräl kouluu. Kävein salil. Ollaan taas päästy jyväl tost punttitouhust ja nyt on kovat suunnitelmat saada Sakke taas kesäks kuntoon. Sitä on yritetty jo ainakin kymmenenä keväänä mut viel ei o 100% onnistuttu. Sen jälkee makaroonilaatikkoo jase meni suaraa varteen.

Pitkän tauon jälkeen erehdyin kattomaan Salkkareita. Pahaa aavistamatta siinä söin nuggetteja ja raejuustoa ja väärään kurkkuun meinas mennä kun Juulia meni ja istahti Ossin Syliin. Ei sentään hajareisin mut kumminkin. Vittu sekin plikka menny retkahtamaan. Täs on muutenkin jo usko koetuksel.

Kouluhommia sain onneksi hiukan tehtyä järkytyksestä huolimatta. Koko illan teki mieli...... irtokarkkeja. Melkein sain oltuu mut sit puol kympin jälkeen oli pakko lähteä käymään tos Makuunis. Ei sentää iha kintaast lähteny. Hiuka vaa makkiaa.

Illan lopuks hain jottai legendaarista Youtubesta. Ja sitä löytyikin. Nyt soi Hausmyllyn Ikävä Lokakuu. Aijai voin kerttoo et jos se sattuu joskus jossai suomi-pop puolel tulemaa ni voin kertoo et on sit valkost kenkää joka puolel sen jälkee. Kottii ja nämiaa!

Ei kommentteja: