keskiviikko 6. helmikuuta 2008

Mitä mittää!?

Moro Timppa ja muut.

Meni hiukan pitkäks ilta ku Vennon Pöö soitti. Vittu tää sosiaalinen elämä on aika rajallista täällä Turussa. Yksinäistä puurtamista päivästä toiseen, illasta iltaan, kannosta kantoon ja ovelta ovelle. Mut ei auta valittaa. Kun kevätaurinko ensimmäisen kerran iskee säteensä mun kroppaan ni sillo viimeistään hymy levenee meikkiksen karuilla kasvoilla.

Vittu olen taas täs koko illan sätänny saamatta mitään aikaan. Huame täytyy sit taas skarpat ku muutama koulutehtävä täytyy viedä loppuun asti enkä puhu nyt mistään kiisberg-virityksist. Ehei!

Janken Pöö kävi tossa tänään. Tehtiin netissä sen ruattin tentti. Vittu mitä touhuu. Toivottavast ei tu paljo ruattin kielisii tilauksii pojal. Ei vaan. Kyl se sen olis klaarannu ilman muakin. Hiukan katoin päältä ku se sitä väänsi.

Lenkin jälkeen pienet nätit uinnit koulun altaas ja saunat päälle. Kyl se vaan hyvää tekee. Sulkis jäi väliin täl viikol ku Pönni on ''koulutukses'' koko viikon. Ja kaljaa menee. Sehän on selvä. Koittakaa jaksaa MV-pojat ja muut.

Ei kommentteja: