maanantai 21. tammikuuta 2008

Tagas Turgu

Jaaha ja taas ollaan yömyöhään täällä. Meni lähtö myöhäseks ku Masse tuli kyyteil ja tuunattiin sen uutta kannettavaa Markkulantiellä. Ei ollu mullaka kiire ku ei oo huame aikane herätys. Niin siistii :) Komiaa ajel kerranki jonkun kans ku yleensä nielee tota asfalttia ihan ypöyksin. Matka loppu oikeestaa hiukan kesken. Oli mukava puhua paskaa. Oli semmone vapautunu fiilis. Varmaa Massellakin. Ainaki vaikutti pirun tyytyväiseltä siinä ku otti samalla hiuka ölbertsonia.

Joo hei meil oli tänää peli. Rauma Tigersii vastaan. Ne oli parempi porukka mitä kuvittelin. Pelasin Selkun ja Mänän kans. Selkun kans pelaitu yhdes aikas paljon ja nyt taas. Täytyy sanoo et eka erä oli pirukn hyvää niin multa ku joukkueeltaki. Oltii hyväl jalal liikkeel ja hereillä. Päästiin heti alus pelaamaan yv:tä. Kiekko taas Perelle viivaan ja maskiin ni siellä lepäs. Sain siihe syöttöpisteen vaik ei tainnu ol iha ansaittu. Ne tasotti ku me oltii kentäl. Mult vietii kiekko hyökkäyspääs ku karkki lapselt ja sit se hassutti viel Shrekin ja peli oli tasan. Eka eräs olin maskis toisenkin kerran ku Peku veti vapisevilla käsillään viivasta kiekon pörsään. Hieno homma ku nyt tuntuu et musta on oikeesti apua joukkueelle ku alkukaudel ei ain silt tuntunu. Ekas eräs pari hyvää taklaust samas vaihdos samal kaveril. Se lämpes ja otti jäähyn. Komiaa. Oli paras erä ittelt pitkää aikaa.

Toises eräs totaalinen lamaantuminen. Paljon jäähyi. Rikkonaista. Mentiin niitte vauhtiin mukaan. Ei luanannu yhtää. Otin taas tyhmän hyökkäyspään jäähyn. Taklasin viel enemmä myöhäs mitä yleensä ja jäähyhän siitä tuli. Noi tarttis jättää pois. Liiast innokkuudest tulee istuttuu boksis. Muaki siin rikottii yhes tilantees. Kaveri puhu ittensä pihalle asti. Hiuka siin vaihdoin sanoja jonku raumlaisen kans. Jotain sönkkäsin ja yritin et se kuumenis. Sit perää hiuka teatteritouhuu. Ite en käyny yhtää kuuman mut tietty siin oma keskittyminenki hiuka herpaantuu ku noihin menee mukaan. Tietty se on tavallaan mun rooli et saa vastustajii keskittymää johonki muuhu ku peliin. Mut paska erä.

Kolmannes tehtiin se mitä piti. Yks YV-maali ja tilantees 5-2 oli huomattavast helpompi hengittää. Taas sain jäähyn mut siin ei kyl ollu mitn. Oma peli on kyl menos koko ajan parempaan suuntaan. Kiekollist vastuut otin mielestäni taas hiukan lisää. Sain muutamii tekopaikkoi järjestettyy laitureil. Ihan siistii. Vaatii vaa tarttis iteltää enemmän. Jotenki se ekan erän hyvä peli tyydytti liikaa itteetä. Jatkos tulee tiukkoi pelei ja niis tarttee onnistuu se 60 min. Viel tiukemmi kulmis tarvis rouhii ja sielt kaivaa kiekkoo maalille. Mut kyl se tästä :)

Ei kommentteja: