sunnuntai 20. tammikuuta 2008

Turpiin tuli

Joo. Ollaan hyvän matkaa jo sunnuntain puolella ja meinaa hiukan alkaa väsyttää. Klo 14.15 startattiin kohti Varissuota. Bussi oli hiuka jopa vois sanoo täynnä. Kerrankin vieraspelis oli hyvin porukkaa matkassa. Korttirinki oli tuttuun tyylin pystyssä koko matkan. Ite sain kunnian istuu samal penkkirivil Rannen Miken kans. Sil oli oma tyynykin mukan. Ite nukahtelin siin moottoritien vaiheilla. Heräsin siihen ku Veijo teki hiuka kovemman ohjausliikkeen.

Oltii hyvissä ajoin hallilla. Hyvä alkulämpö Pojan, Jusan ja Janken kans. Kyl se itseluottamus hiuka on kasvanu. Sen huomas enne pelii. Ei ollu semmone anteekspyytelevä olo. En sit päässykä kakkoseen. Alotin kolmosesta Teemun ja Mänän kanssa. Nuorille kavereille varmaan pirun hieno kokemus pelata meikäläisen kanssa. Siinä väkisinkin oppii kaikenlaista. Jossai vaihees ollu varmaa jonkun sortin idolikin pojille. Joopa joo. Eka erä aika mitäänsanomatonta peliä omalta osaltani. Muutaman kerran saatiin karvattua kiekko pois ja luotua joku näennäinen paikka mut se oli siinä. Eka erä muutenkin joukkueelta aika paska. Jos meil 100% energiaa ni ekas eräs tommone 95% meni tuomareihin ja kanssapelaajien suoritusten arvosteluun. Ei siin sit omast pelist tullu mitää. Alko oikee vituttaa et oli pakko hiuka kopis sanoo. Tuomarit kumminki harvoin muuttaa päätöksiään et useimmiten se on ihan hukkaan heitettyä energiaa. Sit ku se menee meil siihe nii vitun herkäst.

No ei mitn. Eka erän jälkee oltii takeis 1-0. Kiitos Pazen eli mein maalivahdin. Pelin puolivälis oltii takeis 3-0. Siirryin muute toisee erää kakkosen laitaan. Siin oli Tatti keskel ja Karalahti toises laidas. Se oli iha unelmapaikka. Olis päässy laiturin kunnol rouhimaan. En montaa vaihtoo laiturina vetäny ku Tatti kysy et vaihdetaanko paikkoja ja niin tehtiin. Ei mitää ihmeellisyyksii saatu aikaseks. Alotukset suju tänää hyvin. Saatii niist rakennettuu muutamii vetopaikkoi. Eka mein maali tuli YV:lla. Voitin alotuksen. Vesku siirsi Perelle. Se odotti maagisella pelisilmällään et laahustin maskiin ja veti just oikealla hetkellä ja siellä lepäs. Syöttöpiste Sakkelle. Pian tämän jälkee ykkönen pelas YV:lla Perelle paikan viivaan. Taas oli hyvä maski ja tultiin jo maalin päähän.

Kolmantee erää lähettiin metsästämän kauden ekaa vierasvoittoo. Ittel oli hyvä paikka tasotukseen. Tatti heitti vastahyökkäykses ohjurin maalille. Sain mailan väliin mut mokke otti. Noi tarttis käyttää hyväks. Jäähynkin otin. En ihan allekirjota sitä mut tyhmähän se oli. Hyökkäyspääs periaattees turha taklaus. Sit mokasin hiukka. Tulin vaihdosta kentälle ja meil oli karvaus menossa. Niitten pakki nousi siitä huolimatta ja mä menin suoril polvil kans sitä kohti. En niiku menny kunnol vaa sillai puolittain ja seisovin jaloil. Sit se avas kaikkien meidän hyökkääjien ohi ja ne teki vastahyökkäykset 4-2. Se oli vähä niiku mun maali. Lopus ne teki viel yhe YV-maalin ku me haettiin sit jo riskil kavennust. Eli ei vierasvoittoa edelleenkään. Ässil on jo kaks.

Oma peli suju ihan kohtuullisest. Luistin liikkuu yllättävänkin hyvin ja jaksamisenkaan kanssa ei suuria ongelmia. Kaksinkamppailuihin tarttis men viel terävämmin ku siel mun vahvuus on. Kiekollinen peli aikas vaisua. En osaa hakee kiekkoo alakerrast. Ain kaarraan johonki väärään suuntaan ja olen selkäpäin mein pakkiin tai muute jossai tavoittamattomis. Alotukset puolestaa suju tosi hyvin. Niist saa helpost hyvän tilanteen aikaan. Huame pitäs ol etukätee ajateltun hiuka heikompi vastus. Semmone olo et huame taas askel eteepäi omas pelis ja joukkueel kaks pistet. TuK-V oli tänään aikas hyvä. Joka jutus hiukan edellä. Kaksinkamppailut hävittiin lähes kaikki. Nyt unille.

Ei kommentteja: