tiistai 15. tammikuuta 2008

Sateinen tiistai

Moi kaikki tuhannet lukijani!

Aika touhuu. Aamust oli hiuka kipee olo. En tiä olisko johtunu siit et joutu ottamaan muutaman ölbertin Massen kans Hugos ehtoost. Eli se tipattomast. Toine vaihtoehto on se et kroppa vaan löi vastaan ku joutu pitkäst aikaa herää nii aikasin. Mut sit ku sai koulus hiuka lohipastavuokaa ni ei ollu enää huolta.

Iltapäiväl kämpil ja ansaitut päikkärit :) heräilles ulkon sato taas vettä. Ihme touhuu. Tammikuun puolväli ja ulkon kurakeli. Kai se kunnon pakkasetki heittää viel jossai vaihees ja sekin sit vituttaa. Puntil tuli taas käytyy röyhistelemäs. Hyvä treeni ja sen jälkee sulkiksee Pönnin kans. Hävisin kaikki kolme erää, ei luanannu. Sit pikku hengähdys saunas ja pukkariin peilailemaan. Ei ollu tarvet pistää nyt geelii. Night Factory-pipo päähän ja Massen tyä.

Siel se hyvin säilyny kolmekymppinen oli just saanu kuntopyörän kasaan. Komiaa touhuu. Perusläppää heitettiin. Komiaa ku se asuu tääl. On saanu kestää aika monia tilityksiä. Jees. Neloselt tulee maailman pienin penis. Eik se niin o et semmoset asiat ku koskettaa itteensä ni tuntuu mielenkiintosilt. Joopa joo. Kyllä tämä tästä.

Ei kommentteja: