sunnuntai 13. tammikuuta 2008

Viikko lopuillaan- uus aluillaan

Sakke taas Turuus. Hiuka meinaa väsyttää. Ei o päikkäreit tänää maisteltu lainkaan. Hiuka oli suunnitelmis men lenkil aamul mut vittu ku sato ja muutenki laiskotti ni ei tullu lähdettyy. Poikkesin sen sijaan Eijan baaris. Komia paikka. Kyläläisii paikal ketkä ain morjestelee. En iha tajua niit kaupunkilaisii ku niit ahdistaa et kaikki tuntee toises. Mun mielest se on just hyvä asia.

Hiukan siin politikoitiinkin. Täytyy paljastaa et pyydettii ehdokkaaks, epävirallisest, mut kumminkin tuleviin kunnallisvaaleihin. Eikä muuten ollu eka kerta. Yks toisen puolueen valtuutettu kysyi viime vuoden puolel. En tiä sit. En o koskaa sillai poltiikast ollu kiinnostunu. Vaikuttamisest ja pätemisest kylläkin. Mitään puoluekantaa mul ei oo eikä o kotookaan mitään evästetty asian suhteen. Joskus itelläki tullu toi ehdokkuus mieleen ja sillo ajatellu et pyrkis jostai sitoutumattomien listoilt. En kyl yhtää tie mistää koukeroist tai muutenkaa tosta. Periaattees kyllä mut en tiä pystyyk siin sit nii paljoo vaikuttamaa ja meneek se sit liian totiseks. Eiks ne kovimmat vaikuttajat ain o jossai taustal, jottai virkamiehii? Esim yhdistyksen puheenjohtajii tai jotain. Mut katotaan nyt. Ei sanota viel juuta eikä jaata.

Sit manen tyä. Siel se oli jo Pepsi-pullos kii. Sil on lomaa. Saatanan vätys. Sit kotio ja murukastikkeen jälkeen nokka kohti Turkua. Matka kului taas laulellen Popedan kappaleita. Kunnon äijämeininkii. Turus sit hiuka syvällisempää touhuu. Teki mieli lähtee kaljal mut ei Masse tulle seuraks ni en sit itekä menny. Eli tipaton pitää edelleen. Sit piti kirjottaa eilisest pelist lehtijutut. Komiaa kirjottaa oma nimi lehteen :) illan päätteeks hiuka täytettä elämään makuunista ja ärrältä. Huame saa taas nukkuu pitkään :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Totiseksihan ne hommat helposti menee. Mutta itse olen sitä mieltä, että siinä pystyy paljonkin vaikuttamaan. Kunnallisella tasolla virkamiehet ovat kuitenkin pienemmässä roolissa kuin esim. suurissa kaupungeissa. Välillä tuntuu jopa pelottavalta, että maallikot päättävät asioista, joista eivät välttämättä tiedä juuri mitään. Siksi onkin tärkeää, että valtuustossa/hallituksessa on monen alan asiantuntemusta ja henkilöt paneutuvat päätetettäviin asioihin kunnolla eivätkä pelkästään fiiliksen mukaan.