sunnuntai 13. tammikuuta 2008

Kiekkoa sun muuta

Jaaha. Lauantai vaihtunu sunnuntain puolelle. Pojat lähti baariin mut Sakke ei. Olen jättäny ne hommat. Se on sitä ku on terveysalan lähes ammattilainen ni ne ei ton viinan kans sillai pelaa.

Anyway. Kevätkausi alko kiekossa Luviaa vastaan. Tiukkaa oli mut kolmannes eräs repes ja voitettiin jotain 11-2. Ite kirjautin tehot 1+2. Siit on sit pojat aikaa ko viimeks o ollu kolmen pisteen ilta. Onkoha koskaa miesten peleis ollu?Tarttis oikee soittaa Karral ja sanoo et tulen tutkimaa vanhoi pöytäkirjoi. Heti toises vaihdos pääsin maalin makuun. Mänä väänsi vahvasti ja toi kiekon maalille. Pääsin hiukan sutasemaan rystyltä ja mokke hoiti loput. Siihe sit päälle kunnon finnish flash tuuletukset. Molemmat kun ollaan nopeita. Oon aina ollu sitä mielt et maalei pitää tuulettaa ja kun niit omal kohdal tulee nii harvoin ni ei o päässy kyllästymään. Varsinki täs iäs täytyy tuulettaa ku ei ikin tie mikä on se viiminen maali.

Sitte oliki hiuka nihkeetä pitkän aikaa. Ei oikee ollu pelifiilis kohdallaan tänään. Sellane viimine rutistus puuttu. Hiuka laiskotti. Jos ois terävämpi vastus ollu ni olis Rintamaan poika ollu aika vastaantulija. Toises eräs pääsin taklailemaan joitakin kertoja. Yleensä hiukka myöhäs ja hiukka ohi mut kumminkin. Kyl se varmaa hiukan syö vastustajaa. Enemmän tietty siin itte väsyy mut niil avuil mitä on ni täytyy yrittää auttaa joukkuetta. Nyt oli ihan kiva rymistellä ku oli ihan mukavasti porukkaa katsomossa ja tuttuja ketkä sit ehkä kännispäiten sanoo muutaman positiivisen sanan.

Kolmannes eräs kaveri väsy ja me onnistuttiin maalipaikois hyväl prosentil. Peku veti viivasta ja ohjasin ilmasta niin kuin niin monta kertaa aikasemminkin. Kiekko tipahti Mänällä joka pisti kiekon verkkoon. Viimine syöttöpiste olikin sit melkonen. Jankke ja Teemu väänsi kulmassa hyvin. Ite odotin siinä vieressä irtokiekkoa. Hiuka olen liian laiska nykyään menemään noihin kulmavääntöihin. Niissä väsyy niin pirusti mut niis tietty olis isost koost hyötyy. Täytyy skarpat. Anyway sain sen kaipaamani irtokiekon. Lähdin luistelemaan maalin taa mut näppärästi heitinkin takaperin luisteluu ja peruutin maalia kohti. Jossai kohtaa kaaduin mut kiekko ajautu Perelle joka pisti sen pyyriin.

Että sellanen peli. Saatiin hyvä alku kevätkaudelle. Hyvin täytyy pelat et säilytettäis paikka tos ylemmäs kolmoses. Reeneis on viime aikoin ainaki ollu ihan ok meininki et joskos se siittä aukeis. Itte täytyy vaa vaatii itteltään enemmän kiekollista peliä ja muutenkin ottaa enemmän vastuuta. Ei o vaa tua itseluottamus sil tasol ku ajoittain. Ei o mikää jumala-olo tuol kentäl sillai ku joskus tanssilattial ku kaikki katseet on meitsis.

Joopa joo. Pelin jälkee systeriin mut ei kaljal. Otin greippijaffan. Eli tipaton pitää toistaseks. Pitakebab oli ihan pakko ottaa. Sit pikavisiitti Manen työ. Saarisen Mankelikin tuli paikalle. Ihan entisellään oli. Kiva nähdä vanhaa kaveria ku ei enää sillai kauheen paljoo o tekemisis. Timppa oli vissi fisua maistellu hiukan eikä siinä mitään väärää ole. Selättäjäkin pesi ittensä ja sit ne läks Raumal Onnelaan. Siel tarttis käyr iteki joskus. Siel o iha ok-meininki yleensä. Kasarimusiikkii ja kaikkee. Nyt haaveilemaan :) Koittakaa pärjät!

Ei kommentteja: