keskiviikko 16. tammikuuta 2008

Jaa mää vai?!

Hello!

Lovely! Alko englanti tänään koulus. Alko erehdyttäväst muistuttaa koulunkäynnilt ku käytii jotai passiivii läpi. Pitäs totakin kieltä käyttää vähän enemmän ku vaa se how're you doing?! joo. mut kai siitäki kurssist sit selvii. Sit salille. Oli jalkatreenin vuoro eli se vittumaisin. Puol tuntii olin kerinny olemaa ku joku fukkin' vanha ope laahaa jonku perhanan ryhmän sinne treenaamaan. Eikä siinä mitää mut ku se ei ollu varannu sitä salia. Harvoin muaki vituttaa mut nyt taas kerran. Ja aina tuntuu liittyvän naisiin. Ei luulis olevan niin vaikeet varata sitä salia. Sit tulee siihen pahottelemaan. Ei siinä mitn. Parempi oli lähtee. Näytti olevan joku amisryhmä. Ois voinu tytöiltä yöunet mennä ku ois mun jalkatreenii päässy seuraamaan. Oli meinaa shortsit jalas ja hei meitsin pohkeet. Ei vissii tarvi kertoo enempää.

Ei auttanu muuta ku mennä syömään. Riisii ja kanaviillokkii. Ei tollases valkoses riisis vissii ol mitää ravintoaineit. Olis semmost kokojyväriisii ni olis paljo terveellisempää. Ite tarttis sekin tehrä saatana. Joopa. Sitte alko taas yks kurssi. Oli kyl ihan mielenkiintosen olonen. Liitty siihen ku toi työelämä häämöttää edes et mitä tarttis tietää. Sit saatii ite vaikuttaa siihen et mitä haluttas saada tietää. Hiuka kyl odottaa et mitä tua kurssi tua tullessaan.

En o Massee lainka häirinny tänää. Varmaa huolissaa musta ku yleensä ain tulee soitettuu. Käväsin 15min juoksul ja sit venyttelin. Se on nyt sitä palauttavaa harjoitusta ja lihashuoltoa. Villen kans väännettii PeWen verkkaritilaust. Ei o sekää projekti kestäny ku semmoset puol vuot mut nyt o hyväs mallis jo. Ei mittää hätäsii olla.

Ei kommentteja: