lauantai 23. helmikuuta 2008

Kiristää

Hello!

Viikko numero 8 vuonna 2008 jää mun biografiaan kyl hukkaan heitettynä aikana. Maanantai meni viikonlopust toipues ja tiistain alkokin sit tulla kipeeks. Nyt on perjantai eikä terveitä olla vieläkään. Mitään en juurikaan saanu aikaseks. Opinnäytetyötä olen alkanu kirjottamaan nyt kuukauden päivät. Sanaakaan en o kirjottanu. Vituttaa ihan sairaast oma aikaansaamattomuus ja jahkailu. Sit vittu täytyy panikoida joskus kesän kynnyksel. Sit vituttaa viel se ettei o saanu lainka treenattuu täl viikol. Sil ei ol voinu mitää ja näit ain tulee välil eikä kippeen paranis urheil mut silti vituttaa. Jotai työnhakujuttuu olen saanu tehtyy.Mut ei sekää oikee hyödytä ku mies ei näemmä pysty edes tietämään et mis päin haluaa kesänsä viettää. Koko viikon enemmä tai vähemmä maannu ja olu netis. Nyt se saa kyl riittää. Onneks ens viikol alkaa harjottelu, siis opintoihin liittyvä, ni tulee edes jotai rytmii tähän touhuun ja fyysinen harjottelu alotetaan taas entistä kovempana. Kolmen viikon ajan täytyy viäl ottaa toi kiekko huomioon mut sit sekää ei enää haittaa reenaamist eikä toisen kaut ottotouhui jos semmone olo tulee.

Huh! Onpa terapeuttista tämä avautuminen. Joopa joo. Tänään oli PeWen vuosikokous. Ei oikee toi tekninen puoli onnistunu ja sai kuulla vittuilua. Mul kiehu sisäl oikeesti. Olisivat vittu ite tehneet paremmat systeemit saatana jos se niin helppoo on.

Sit viel joku maailman säälittävin Susan KuronenRuusunen kirjottaa jonku avoimen kirjeen ja viel Seiskas. Ja nyt Matin pitäs sit pyytää anteeks. Voi kyynel! Toivon et MAtti pysyy kovana ja vastaa jotain tyyliin et ajattelin jotain toista muijaa kun otin sua sillon siel saunassa. Olisit Susan-hyvä ajatellut joskus menneisyydessä hiukan tarkemmin. On se ei se. Ite tarttis tehr kaikki.

Jaaha molempin päivin peli. Huame viel tosi paha vastus ja viel paikallispeli. Toiv löytyy tsemppii jostai. JOs o jääl huame samanlaine olo ku tänää ni Rintamaan poikaa viedään 100-0.

Ei vittu. Tua työelämään siirtyminen askarruttaa mieltä aika paljon kyl täytyy myöntää. Kaikki on niin auki. Ei ite tiedä mitä haluaa ja sit ei tiedä mitä on tarjolla ja missä. Toisen kaut haluis tul johonki tän päi ku en välttämät jaks turus tai muual istuu kaikkii iltoi meses. Toisaalt vois taas ol hyväks men johonki täysin uuteen paikkaan mut siihen epäilen et musta ei ole. ottakaa joku mut töihi. en välttämät osaa mitää mut ei must suurempaa vaivaakaan pitäis olla. Pullaakin voin tuoda kahvihuoneeseen silloin tällöin.

Joo. Jos huame nousis sängyst paremmal jalal. :)

Ei kommentteja: