maanantai 18. helmikuuta 2008

Tärkeät pisteet ja komia ehtoo, joka venahti

Viikonloppu oli ja meni. Lähdettiin liikkeelle PeWen hallituksen kokouksella perjantaina. Oli selkun syntymäpäivä ja oli joku pakastellaskakku sen kunniaks. Varsinaisist jäsenist vili ja poika ei päässy mut mane ja masse tuuras niit kunnialla. Aika peruskokous. Hiukan jutun aiheet karkas ain välil käsist mut se on komiaakin kyl.

Sit reenien jälkeen Manun tyä. Siel oli suklaalevyjä taas joka lähtöön. Kyl Marabou sulatti nyt Sakken sydämen. Aijai. Launtaita olinkin sit jo odottanu kauan. Oli tiedos bileet ja tuttuja :) eka kävin kyl puntil polkemas pyörää. Olin tehny jalkatreenin perjantain ja ajattelin et en pääs liikkeel pelis jos en käy jotai tekemäs. Täytyy sanoo et sen polkemisen ja venyttelyn jälkee oli semmone olo et siit oli oikeest hyötyy. mut nää on näitä henkimaailman juttuja.

Siitä sitte ruokailun jälkeen hallille tekemään lähtöä. Oli komia olo ku ties et illal on pöhnä, ilma oli kaunis ja pelifiiliskin kohdallaan. Istahdin siihe Pojun kyytiin. Pysättiin siin Euras alkos, Sit sen jälkee suunniteltuu tulevii reissui huolella. Houkuteltiin mukaan tonne Kuninkuusravireissulle. Komia reissu olis varmaan tiedos mut en viel sanonu juuta enkä jaata. Hvallas olis vissiin Dragon-melonnat kesäl. Se vaikuttais kyl semmoselt tapahtumalt et PeWen kuuluis ol siel mukan.Saa nähdä.

Peli Laitilas. Olin ollut niin huono paris viime pelis et nyt oli pakko skarpat. Ja ihan ok meni. Hiuka oli jalat väsyneet. Joukkueena pelattiin välil hyvin ja välil huonosti. Parempi vastustaja olis kyl rokottanu virheistä. pelasin Selkun ja Janken/Eetun kans. Yks maaliki saatiin värkättyä. Ei olis viime vuan viäl tähän aikaan uskonu et Jankke tekee maalin ja mää ja selkku syötetään. No ehkä siihe ei uskottu viel ennen peliikään. Itelläki pari paikkaa mist olis pitäny tehdä mut kädet loppu eikä ihan pomppinutkaan sitte. Ratkastiin sit 3.eräs tai poika ja pohjonen ratkas. Aika äijä se Pohjonen. Jos ite olis samas teräs siin iäs ni vois ol tyytyväinen. Lopun tiukkojen vaiheiden jälkeen voitettiin 6-7.

Siit oli komia lähtee ottamaan. Haettiin viel Petruskin kans hiuka täydennyst siis Shellilt. Ite otin fizzin kuivaa omppusiiderii.sitä on komia ottaa muutama siin illan mittaan. Mul ei ollu muut vaihtoehtoo ku kehittää pieni pöhnä siin kotimatkal et pystysin olemaan vapautuneesti siel bileis. Siel oli tiedos paljon vanhoi luokkakavereit tai sellasii et ei enää sillai niin usein näe ja muutenki on toi juttu lentää entist paremmin pienes tirris. Pöhnän kehittäminen onnistui oikein hyvin. Bileissä tarjolla pizzaaa ja kaikkee. hyvin maistui. Oli kiva hiukan vaihtaa kuulumisia eri ihmisten kanssa. Ja sukulaisia on tietty kiva aina nähdä.

Siitä sitten systeriin ja edelleen komiaa. Vallattiin kabinetti ja tanssilattiallakin tuli pyörähdettyä ku Petruski lauloi päivänsädet ja menninkäist. Kunnon yya-meininkiä. Yks illan kohokohdist oli ku Selkun kans vedetiin kara-ookkes Äidin pikkupoika. Aijai! Siitä sitte Euraan. en muist koska viimeks olisin ollu. En edelleenkään tykkää siit paikast. Nyt oli sen verran tuttui ettei se haitannu. Oltii siel varmaa joskus kahden aikaan ja se riitti vallan hyvin. ehti ihan tarpeeks sättäämään. Ja ilta ei ollut vielä ohi. Siitä mentiin bilepaikkaan jatkoille. Serkku-Akin kanssa vedettiin karaokea siinä duona 4-5 kappaletta enne ku siirryttiin allasosaston puolelle. Ei siin sit paljoo enää otettu. Enne seiskaa kömmein Manen tyä. Pääsin sänkyy nukkumaan ku Mane ol sohval ja Masse tuolil. KOmiast tuli uni.

Pirun komia ehtoo. ei tullu mitää hölmöiltyy. Rahaa meni hiuka turhan paljon mut joskus saa mennäki. Eikä taaskaan krapulaa. Muutamat vilunväristykset vaan illal ja yöllä. Jeah!

Ei kommentteja: