maanantai 18. helmikuuta 2008

Matkalla kohti maratonia, osa 6

Tämänkin viikon treenit sujui suunnitelmien mukaan. Tiedossa oli, että lauantaina otetaan pöhnää ja että viikon lenkit jää kahteen. Tiistaina oli sellanen palauttava lenkki.Takana oli su pitkä lenkki eikä ollu viel oikee palautunut. Jalat ei tuntunu mitenkään hyviltä. Pientä kireyttä tuol pohkeis ja nilkois. Juoksin 50 minuuttia. Syke pysyi kyl pirun hyvin alhaal et sen suhteen ei ollu mitään ongelmia. Ka-sykkeeks muodostui kestävyysurheilijaurani alin eli 130. Sellanen olo tuli taas et eteenpäin on menty.

Torstaina ystävänpäivänä oli sit vuoros toinen lenkki. Tarkotuksena oli pistää ittensä tiukille. Sitä kun täs pääsääntösest juoksee hitaalla vauhdilla ni usein lenkin aikan tuntuu silt et ei pystyis kiristämään tahtia juurikaan tästä. Siks ainaki ittel on tärkeet juosta välil vähän kovempi lenkki et huomais et jaksaako sitä juostaa kovaa paremmin ku ennen. Ja jos jaksaa ni se antaa uskoa siihen tekemiseen. Näin kävi tälläkin kertaa. Lähin rauhallisesti liikkeelle. Sit 5 min jälkee hiukan kiristin tahtia. Mun edes juoksi joku poika sillai laiskan näkösesti tai et ei näyttäny kovin vakuuttavalta. Ite tuntu et juoksin ees jotenkin reippaasti mut en saanu sitä poikaa yhtään kiinni.kyl vitutti. Lenkin alus oli sellanen epävarma olo ku ei oikee tienny et kui kovaa uskaltaa juosta ku ei yhtää tienny et miten sitä sit jaksais loppuun asti. Viel ku ei tuntunu mitää irtonaiselta. Hiukan lisäsin vauhtia koko ajan ja hyvin jaksoi. Jalat alkoi toimia paremmin koko ajan ja juoksu kulki hyvin. Sit loppuvaihees alko eka niiu vasen pohja näyttää hiuka krampin oireita ja sit puutu/neulottu koko jalka polvitaipeest aina jalkapohjaan asti. Se hiuka haittas menoo mis alko olemaan koko ajan enemmän vauhtii. Hiukan se oire ehkä helppas loppuu kohti. Aikaa meni reilut 50min ja lenkist muodostu sellanen loppuun asti kiihtyvä. Lopus oli mun mielestä jo kivasti vauhtia. tärkeintä oli et jakso juosta kovaa pitkähkön lenkin. Antaa oikeesti hirmu paljon uskoa harjoitteluun. Syke ka:ksi muodostui 162 et siitäki näkyy jo jotain.

Jees. Nyt on uus viikko jo aluillaan. Viel en o tehny tälle viikolle mitään suunnitelmaa. Ei o jaksanu orientoituu vielä viikonlopun rasitusten jälkeen. Suunnitelmiin vaikuttaa myös se että viikonloppuna on molempina päivinä peli. Olkaa huoleti. Harrastus jatkuu.

Ei kommentteja: