tiistai 4. maaliskuuta 2008

Onnistunut reissu

Moso! Meinasin pistää tohon otsikoks et kaikin puolin onnistunut reissu mut ei se nyt ihan niinkään kyl ollu ;)

Nyt on paljon asiaa. Alotetaan viime vkl:n reissusta. Lauantaiaamusti startattiin kuudelta Salosen pihalta. Määränpäänä oli eka peli Maarianhaminas ja sen jälkee laival viel Ruattiin päi. Oli kyl ihan kiva lähtee reissuun ku mukavaa porukkaa ja nättii pöhnää oli tiedos. Siin hiuka kateellisen kattelin ku Peurakosken Opa siin enne Ylänettä availi ekaa tölkkiän. Kovaa touhua. Hiukan siin sai nukuttuukin matkalla. Ennakkotietojen mukaan satamassa oli paikalla salibandytyttöjä. Siel oli siin meijän laivas se accident siin Turun satamas mis se joku ruotsalainen pääs hengestään.

Hytissäkin sain nukuttuu parisen tuntia. Se tuli kyl tarpeeseen peliä ja yön rientoja varten. Maarianhaminaan ku päästiin ni fanijoukko oli kyl jo niin täyn että. Ajateltiin siin et nua ei kyl pelii näe. Vaik peli oli vast pual seiskalt ni ei ollu lainka sellast odotteluu ku viimeks. Kai sitä osas asennoituu paremmin. Alkulämpökin jäi väliin ku piti ajaa parta ennen peliä. Muutenki kaikil oli kyl varmaa enemmä mieles ne jälkipelit. Siihen nähden pelattiin pirun hyvin. Eka erä jopa mainiosti. Ja vikas eräs esitettiin taas niitä otteita millä niitä voittoja otetaan. Itelläkin oli yks hyvä paikka mut hiuka totutusti jäädyttiin. No ei kyl haitannu yhtää ku summeri soi ja edes oli viel pitkä ilta. Oli kyl niin vitun komia alkaa ottamaan että.

Siinä oliki kirittävää että sai fanijoukot kiinni. Tunnelma bussissa Långnäsissä oli unohtumaton. Sitte laivaan siin yhen jälkeen yöllä. Kamat hyttiin, terapeuttien kesken yks punssi ja sit baariin. Komia ilta oli kyl. Ihan hyvin kerkes sättäämään. Aika vähän vaan tuli nähtyä loppupeleis tota mein porukkaa. Jusan pöö siin oli ja jatkoilla Kekki mut muuten ei nyt ihan hirveest ketn näkyny.

Siittä sitte sunnuntaina ylös. Pieni dagen efter päällänsä. Aika nopeesti siitä sitten tehtiin heti punsia. Ei olo kyl heti parantunu. Sit ku löysin tien sporttibaariin ni katoin et jaaha tääl on täys meininki päällä. Pöytä oli täynnä jäykkää ja hiukan kevyempää juotavaa mitä joku kutsui aamiaiseksikin. Siittä sitte alko maistumaan aika hyvin ja tais hiukan pöhnä puolellekin heittää. Harmitti kyl jonkin verran ettei pystyny huoletta jatkamaan juhlimista ku piti maanantaiaamust olla sit jo reippaana. Muut otti kyl ilon irti reissusta. Yks kohokohdist oli kun Opan ja Knuutilan pienemmän version kans oltii kattomas jonkun tsikun laulantaa. Se meni sit molemminpuoliseks huuteluks minkö lopputuoloksena Panelia on taas tunnetumpi maailmalla. Mut ei auttanu. Oli pakko alkaa himmailemaan. Risteilyn viimeisinä tunteina vielä hiukan jutustelua tamperelaisten tyttöjen kanssa. Aika luonikasta porukkaa. Oon ennenki kuullu et turkulaiset on nihkeempiä tamperelaisiin verrattuna. Pitää tehdä joku ekskursio Tampereen yöelämään ja saada asiaan joku varmuus.

Ei kommentteja: