torstai 6. maaliskuuta 2008

Jokane elää itteään varte

Moso!

Porissa on kiekkokausi ohi. Ittel ei nyt kauheen isot odotukset kaudest ollu vaik nimilista oli ihan hyvää tasoo. Ainaki parempi mihin poris on viime vuosina totuttu. Yhden pelin näin kaudel. Se oli kauden eka vierasvoitto. Vastustajana oli TPS täällä Turussa joulun välipäivänä. Ei mitää sykähdyttävää pelii kyl ollu. Ratkaisijoiks hankitut pelaajat tais ol hiuka liikaa jo urans a ehtoopuolella. Ei ollu sillai nälkää.

Sit eräs aamu luin netistä et Ässät tiedottaa ens kauden valmentajasta iltapäivällä. Sit nettiin ja jatkoajas spekuloitiin nimillä Rautakorpi, Lehkonen ja Toivola. Se herätti uskoa ja pettymys oli aikamoinen ku ilmotettiin et Ape jatkaa. Millä vitun näytöillä? Ei mua tää kausi niinkään mut ens kausi pelottaa. Täl hetkel en o lainka varma pelataanko Poris liigakiekkoo ens kauden jälkeen. Pelonsekaisin tuntein odotan et ketä Ässät saa houkuteltuu pelaamaan Apen alaisuuteen. Ei varmaa ainaka ketää nuorii tuu Poriin kehittymään.Ja nyt jäätiin Pitsitunauksestaki pois. Fanit tuntee olevas aika vitun petettyi. Aika paljon on tultu alaspäin parin vuoden takaisesta playoff-huumasta.valitettavasti. En tiä sit.

Seurasin syksyllä säännöllisesti tota Sydänjää-sarjaa. Se tuntu sellaselt tavalliselt sarjalt ilman sisarpuolia ja kuolleistaheräämisiä. Mut nyt sekin on menny ihan mahdottomaksi. Kaikil on nii vaikeet ja salaisuuksii ja kauheet draamaa. Kyl elämä voi ol mielenkiintost ilman mittää tommostakin. Esimerkiks mun. Munkin touhuist tääl Turus vois tehdä aikamoisen Tosi-tv-sarjan. Se menis jotenkin seuraavasti.

Aamust Sakkerton heräis väsyneenä mut syynä ei tosiaankaan ois mitkää tuntikausien seksiorgiat vaan on vaan menny myöhään mielikuvituskavereiden kanssa. Aamutoimia en viitti täs kaikille tarkasti kuvata mut jos joku haluaa tietää ni sit vaan yhteyksiä mulle. anyway niitten jälkee aamiaisen aika. Se on näis opiskelutouhuis ollu pitkään jo samanlainen. Jogurtti, pari ruisleipää mis päällä voita kinkkuu,tomaattii ja kurkkuu. Juuston olen jättäny pois ja se on yks syy siihen et olen nii hlvetin timmis kunnos. Juomana lasi mehua. Joskus poris se oli kaupan tuoremehua mut nykyää äiteen tekemää kotimehua.

Siittä sitte hampaiden pesu ja purkka suuhun. Päivän jatko vaihtelis aika paljon aina päivän mukaan. Jos sovitaa et lähtisin kouluun ni vetäisin tietty farkut jalkaan. Se oliski sarjan jännityskohta ain et meneek farkut pesun jälkee jalkaan. Jakso vois loppuu vaik siihe et vedän ylintä nappia kiinni ja sit alkais lopputekstit. Sit kouluun. Talvisaikaan pitää ainakin täytyy pitää lakkia matkalla ni hiukset pistetään vasta koululla. sillai nätisti wet lookilla niin ku niin monta vuotta aiemminkin. Päivän aikan ei ain mitää ihmeellist tapahdu. Helvetisti vaan pyörii nätin näkösiä tyttöjä ympärillä. Päivän kohokohta henk koht olis tietyst ruokailu. Katsojien ja luokkakaverien naurut irrotettais aina niin hyvillä jutuilla mitä mulla kyllä riittää.

Koulupäivän jälkee olis tietty päikkärien aika. Katsojien olis komia katella ku Sakke niin nätisti nukkuu tietämättämänä kaikista maailman pahuuksista. Illal olis sit niiku naiskatsojille silmänruokaa. Ennen ja jälkeen punttiksen on yleensä aikamoista peilailua meinaan. Siin pitäs ol vähintään 32 tuumanen laajakuva et mahtuisin kokonaan kuvaan ja silläkin tuumakoolla hartioista jäis puolet pois. Riippuu tietyst lähetysajast mut suihkuun asti kamerat ei ehkä tulis. Tai no ehkä sillai hiuka et katsojien himot heräis.

Sit olis ruoanlaitto-osion aika. Ruispasta kiehumaan ja nuggetit, paistisuikaleet pannulle paistumaan tai vaihtoehtoisesti tonnikalapurkki pastan sekaan. Ja tietysti vihreetä salaattia ja raejuustoo päälle. Se puolestaan on yks syy tähän mun suunnattomaan lihasmassaan. Loppuilta oiskin sit melkost yksinpuhelua ja netissä pyörimistä eikö. Aika jännää eikö?! Sit jos hakis jotain extreme-touhuu ni se vois ol vaik jotai sellast et tos eilen söin vuonna 2003 vanhaks menneitä marianne-karkkeja. Niis oli hiuka outo maku muit vuon 2006 vanhentuneet fazerin suklaat oli kyl ihan täyttä tavaraa. Mikä viel puuttuu menestyssrajan reseptistä? Niin juu naiset ja intohimoiset suhteet. Se onki sit vähä vaikeempi juttu. Tietty tollasii kaukosuhteit on paljo mut se toinen osapuoli ei ain välttämät tiedä sitä. Ja sit jotain nättii tekstiviestii vois kans näpytel ku ois eka faindannu jonku muijan nimen. Sit vois tietty ain rakastuu noihin teeveestä tuttuihin. Tänään katoin Koiralle koti-ohjelmaa. Siin joku kuvankaunis Sabina haki koiralleen kotia ku se oli muuttanu kaupunkiin eikä koiral ollu enää tilaa. Luulin eka et sille tytölle etittiin kotia ni soitinki siihen numeroon jo et tänne päin vaan. Mut ei onnannu. Mut joku Kissalle koti-ohjelma vois kans ihan hyvin olla. Jos vaik joku sanotaa 16-18vee typy ois kyllästyny olemaan kotona ja haluis elämyksiä ni mikäs sen mukavampaa ku muuttaa tänne ni kyllä maailmankuva avartuis. Kyllä näin me tehdään :)

Ei kommentteja: