tiistai 18. maaliskuuta 2008

Matkalla kohti maratonia, osa 10

moso

Viime viikko oli viikoista toistaiseksi huonoin. Viikon pilasi säären alaosan sisäsivun kivut, joiden takia lenkit jäi kahteen.

Eka lenkki oli tiistaina. Olen kirjannut päiväkirjaani lenkin jälkeen seuraavaa: Kyl noi pohkeet aika kippeet on. Toi kuntorata on kyl näemmä ihan sula et toiveet on nyt pehmeemmäs alustas. Kyl siäl joku tulehdus/ylirasitus nyt on eikä se kipu helpota lenkin aikana. Vituttaa ku muute tuntuu silt et kulkis aika hyvin. Sykkeetki pysyy alhaal (ka 134). KOitetaan nyt pysyä juoksun syrjässä kiinni toistaiseksi ja hoitaa vaivaa mobilatilla, kylmällä ja lihashuollolla. Näin siis tiistaina.

Keskiviikkona lähdin uudestaan baanalle tarkoituksena juosta hiukan kovempi setti. Päiväkirja kertoo seuraavaa: Piti juast vähän kovempi ja hiukan olikin. Mut ei näil jaloil kyl ny juosta. Perjantain lenkki korvataan uinnilla. Ei tollases väkisin runttaamises o järkee. Yhtään ei pysty nauttimaan.

Joo perjantain lenkin päätin siis korvata uinnilla ja niin myös tein. 45 min uin. Kauhee ruuhkaa eikä muutenka sillai luonannu ku ei o pitkii aikoihi uinu pidempii matkoi.Eli noitten kahden lenkin jälkeen tuntu tosiaan siltä et touhussa ei o mitään järkeä. Tajusin et pakko pitää pientä taukoa. Nyt melkei viikko kulunu edellisest lenkist ja tilanne huomattavasti parantunu. Joka ilta olen koittanu pitää kylmää ja sit heittäny perään viel mobilatia. Suurin merkitys kuittenki varmaa o sil ettei ol juossu lainkaan. HUame aion mennä koittamaan. Saa nähdä kui käy. Ei ne viel missää nimes kunnos ol mut koitetaa jos kestäis tuol hiekkaalustalla. Pitäkää peukkui!

Ei kommentteja: