keskiviikko 13. helmikuuta 2008

Vahva olo

Moro!

Alkuviikost taas selvitty. Eile kirjottellin jo jotain mut sit en oikee jaksanu ja päätin säästää tilitykset tähän keskiviikon myöhäisiltaan. Heräilin tossa päikkäreiltä viiden kuuden aikoihin. Oli tarkotus lähteä ulkoiluttamaan näitä seksikkäitä pohkeita. Ulkona vinkununt tuuli näytti kuitenkin sen verran kylmältä etten viittiny lähtee sinne kuivattamaan virheettömiä poskiani. Jotain ajattelin kumminkin tehä ku tällanen nuori ja viriili olen. Niinpä suuntasin salille. Sain tehtyä oikein hyvän treenin. Sellasen jälkee tuntu ain pirun hyvältä.Tuntuu et on jotenki panostanu itteensä. Siittä sitte usein palkittee ittensä.'

Niin tänäänkin. Suuntasin siitä sporttisen ja huolitellun näkösenä Cittariin. Ostin Royalin tummaa suklaata sellasen pienen patukan. Tykkään tumman mausta ja siin o jotai terveydelle tärkeitä flavonoideja. Sitä voi varmaan syödä niin paljo ku haluaa eikä näy missään. Sit hain pari ölberttii mukaan ku olin menos massen tyä piipahtamaan eikä sinne sovi tyhjin käsin mennä. Sitte suuntasin kassalle, jonka valitsin tietysti lyhyimmän jonon mukaan eikä siihen suinkaan vaikuttanut kassakiesenbergin ulkonäkö. No kuinka ollakaan. Sillä sattui olemaan ruskeet silmät. Maksoin kortilla tietysti et se näkee siitä mun nimen ja voi tarvittaes ottaa yhteyttä. Toinen tapa on tietty piirtää sydän ja puhelinnumero kuittiin mut se on jotenki niin kulunut tapa jo. Ajattelin vielä varmistaa et tyttö on myyt ja heitin hyvää läppää hymyilyn lomassa.

Tänään koin myös takaiskuja. Olen kirjotellu Alamaailmaan noit juttuja mein peleist ja vittu en o tajunnu lähettää sin uut verokorttii ja nyt ne saatana on pidättäny mult 60% perkele. siin meni taas rahaa sivu suun. Kyl mul tarttis joku sihteeri hommata PeWen puolesta.

Jaaha sitä ois sit niinku loma alkanu.Sen jälkee on taas harjottelu edes. Vittu tuntuu et se edellinen loppu just eile ja taas pitää näyttää pirteeltä jne. Onneks mul on nyt miesohjaaja. En o mikn sovinisti mut joittenki asioitten hoitaminen miesten kans on kyl niin paljon helpompaa. Naisten kans on niin paljo analysointii ja pitää miettii et mitä sitä uskaltaa sanoa. Tuol voi varmaa heti heittää kaikki alapääjutut tiskiin heti ekal kahvitunnil. Meen toho yhteen paikkaan mis tehdään kuntotestei. Aika mielenkiintosta ainaki näi etukäteen ajatellen. Kylpyläympäristö. Saattaa joskus ihan huos vahingossa jäädä paita kotiin ni sit pitää koko päivä ilman paitaa kävellä siellä ympäriinsä. Nooo. Näitä sattuu.

Huame taidan mennä Myllyyn. Jos sattuu joku hyvä tyköistuva paita löytmään ni sen vois ostaa. Ei niin välii mihi suuntaan raidat menee kunhan niit siin on. Täytyy tarkistaa kyl toi rahatilanne eka. Ehtoommal on ollu puhet jos mentäis Onnelaan ku siel o ystävät yhdessä bileet. Siel on kaikil varmaa pauhaavat sydämet et voi huoletta nostaa rimaa hiuka ylemmäs. Jännä päivä siis tulos.

Ei kommentteja: