perjantai 15. helmikuuta 2008

Abi-päivä, kaupunkielämää ja pieni pöhnä

Kyllä. Eilen oli ystävänpäivä. Komiaa. Mulla oli vapaa päivä. Menin siinä puolen päivän aikaan koululle syömään. Siellä oli abit just lähdössä eli hiukka myöhästyin. Tuli mieleen oma abipäivä. Komiaa aikaa.Meil oli space-teema. Sit illal lähdettiin laival. Olis paljo juttui kerrtottavana siitäkin reissust mut se mikä tapahtuu merillä-jää merille. Tänään o sit wanhojen päivä ja tanssit. Se tanssiminen oli kyl komiaa. Taisin hiukan oppiakin. Wanhojen päivän jälkee mentiinki tonne Merikievariin. Siel oli kans komia meininki. Sillo oli hittinä TikTakin Lopeta. Aika kultaa muistot.

Anyway. Sieltä koululta lähdin Myllyyn. Piti ostaa yks lahja ja sit hiuka itellekin ehkä jotain. Stadiumil oli joku hyvännäkönen paita. Sit ku pistin sen päälleni ni ei se ollukaan enää hyvännäkönen. Rupes vituttamaan ja alko tulla sellasii fyysisii oireitaki. Pääsin siit sit yli. Ehkä sil oli osansa et ostin kuudel eurol Kikan Parhaat-levyn. Rauha hänen sielulleen. Joo jotain baaripaitaa kattelin ja peilailin huolella sovituskopissa. Mukaan tarttui sellanen ryppypaita. Siin menee nyt raitoi sekä vaakaan et pystyyn. Aika julmaa sillai et tuskin siinä jätetään paljon mahdollisuuksia muille mut ne ottaa kellä on. Elämä on. Siin pääs hiuka verensokeritkin laskemaan ni oli pakko hakee Prismasta tummaa suklaata. Mut palvelu ei ollu Cittarin veroista.

Ehtoost heitin vauhdikkaan lenkin ja sit menin koulul saunaan. Lenkin jälkee tuli hiuka sellane olo et tuleek täsä kippeeks. mut sit autto ku teki Massen tykön hiuka mehupunsia. Jos niiku lantrinkei ruvetaa pistämään järjestykseen ni kyl kotitekonen mehu löytyy mun listas selkeesti sijalta yksi. Sellast spovan makeeta ja vie viinan maun nätisti pois. Siel oli koko Turun pää paikal; Masse,Ykköspyssy,Jankke ja Sakke. Masse oli paistanu makkaraa rasvassa, komiaa oli. Sit sil oli PrinssiEverstii. Sellast hunajaista viinaa. Oli kyl pehmeetä ja hyvää.

Siitä sitte centrumiin. Poros otettiin luokkakaverin Antin kans siiderit. Mä otin omenan ja se perryn. Vittu mun makso puolet enemmän. Saatanan sedu sil on ihme touhuu. Sieltä sitte Onnelaan. Vitusti porukkaa. Kaikil tietty pauhaavat sydämet ku Ystävänpäivä kerran oli. Aika hyvin alko pääst pöhnään. Hausmyllyn Ikävä Lokakuu sai meidät nousemaan suomipopin pöydille. Mut ei sillee irronnu ku joskus. Kasaripuolel lanteit keikutti mm. Drömhusin Vill ha dig, Dazen Superhero, Mr. Presidentin Coco Jamboo ja monet muut ikivihreät. Aika touhuu oli. Diskon puolel oli joku live-esiintyjä. Kyl live-musa on ain live-musaa. Kaikki coverbändit vetää Levottoman tuhkimon niin tämäkin. Ja viel encorena. Kyl siin dingofanin karvat nousi taas pystyyn. Diskon puolel se sit tapahtu. Tiesin jo siin vähän aikaa mitä tuleman pitää. Lähdeks tanssimaan?! Sit teeskentelin viel etten kuullu ja kysyin et mitä. Varmaa jonkinlaist tiedostamatonta itsetunnon nostatusta. Se oli joku 1-sarjan lentopalloilija. Sanoin et tyttö hyvä lajissa ei sinänsä mitään vikaa mut sarjatasossa kylläkin. Ei naisten lentopallo Suomen maas niin kovaa huutoo oo et tarttis jotai 1-sarjan pelaajii ruvet pyörittämää. Vaik iteki III-divaris pelaa ni kyl mun reidet sentää o vähintään liigatasoo. Niil vois ol oma varauskin änäriin. Perustouhuu taas narikkajonos. Vaik ulospäin olen ain rauhallinen ni kyl mun sisäl usein kiehuu. Olis tehny taas mieli hiukan ojentaa. Vitun kaupunkilaiset!

Antin kanssa lähettiin kävelemään turun yöstä kotiopäin. Kaskentien Nesteeltä Fami-suklaapatukka ja kebabhampurilainen. Sit kävelyä kotiin. Sellaset 4-5km tulee centrumista tänne kämpille. Selkee pää hyvin. Toisaalta tunti siin vierähtää. Kotimatka kulkee koulun pihan läpi. Kusin reteesti siihe koulun pihalle keskel asfalttia. Se o sillai ku enne baariin lähtöä on kauhee uho pääl, sit baaris häntä koipien välis ja sit taas ku kävelee yksin kotii ni o sellanen maailman omistaja-fiilis. Tunsin oloni ihan turkulaiseks ku tääl turun sanomat jo odotti ku pääsin kotiin. Enne nukkumaan menoa viel iso lasi vettä ja nyt ei o ollu yhtään krappe olo. Komiaa! Ulkonakin näytäis olevan hyvä ilma. Puntil täytyy men. Se ei saa jäär väliin pöhnäyksien takia. Sit viel pewen kokous illal enne treenei. Tärkeit asioit käsiteltävänä.

Hyvää vkl kaikille teille.

Ei kommentteja: