torstai 28. helmikuuta 2008

Torstai-illan mietteitä

HEI!

Työviikko alkaa olemaan vähis. Komiaa. Viikonloppun ei kyl sillai paljoo levätä. Lauantaiaamust kuudelt starttaa karavaani Salosen pihalt kohti Turkua, Maarinhaminaa ja Ruotsia. Aika reissu varmaan tulee. Vittumaist vaa ku täytyy pelata jossai välis. Mitäköhän siitäkin tulee? No onneks ei o mikää pakkovoiton paikka. Voittoputkee lähdetää tietty jatkamaan. Peli loppuu joskus puol seiska ja paattiin päästää joskus puolen yön jälkee. Siin o 5-6 tuntii aikaa pelkästää ryyppäämiseen. Vittu siin tulee pöhnää ja veikkaan et jääkiekkookin pelataan aika lailla. Käydään läpi yksilöitä ja tulevaakin kautta varmaan. Iha hienoi hetkii silti ain jälkeenpäin ajatellen vaik jutut hiuka kintaast välil lähteekin. Toiv pysyis tolkku Rintamaan pojan pääs ni vois nauttii laivanki antimist sit viäl.

Ens viikon kotipeliin en sit pääsekään mut luotan 100% et pojat hoitaa Mean Machinen ilman muakin. Jos ura loppuu tähän kauteen ni sit LäKi-peli jää viimiseks esiintymiseks kotiyleisön edessä. Se oliski loppupeleis aika hyvä lopetus. Vieläki sitä mielt et ihan vitun hyvä peli kaikilt. Vaik se klisee onkin ni täyttä totta se on et tollaset isot voitot hitsaa joukkuetta kyl yhtee. Mut puidaa uran jatkoa joskus paremmalla ajalla.

Taustalla soi TikTakin Petran Tulkoon Joulu. Jäin siihen kiinni joulun aikaa ihan kybällä. Hiuka ällö olo muuten nyte. Vedin äske irtsareit tos aika antaumuksel. Tää on ollu lepopäivä. Selkä oli aamust nii kipee et oli täys työ saada sukat jalkaan. Nyt tuntuu et on hiuka helpannu. Täytyy huame silti jättää jalat tekemättä puntil ja tehdä haukkarit ja ojentajat. Mä uskon et tua selkä on huame illal jo ihan hyvä. Ens viikko onkin kova treeniviikko juoksun osalta. Puntil teen sellasii 15 toiston sarjoi eli sellast kevyempää settiä välillä.

Nykäsen Masa otti kultaa pikkumäestä. On taitanu hiukan skarpata viime aikoina. Pakko myöntää et oli ihan kiva nähdä noita Matin hyppyjä. Hämärästi muistan Galgaryn kisat ku Matti oli elämänsä vedossa. Muistan myös sen ku hoitotädin luona katottii aamuvarhain niit kiekkopelei sieltä. Melkonen epeli tais Sakke olla jo silloin ja nyt alkaa timantti olla hiotti viimisen päälle. Joopa joo! Huame Paneliaan ja sieltä maailmalle! Let me love you!

Ei kommentteja: