tiistai 1. huhtikuuta 2008

Kovaa touhuu

Jaaha. Vittu melkost lentoo ollu tää vimonen viikko. Viime viikol sätättiin tota pewen h-kiketurnausta. Jäätävän paljon pienii asioita muistettavana ja siit niist kantaa hiuka murhetta. Niiku koko touhusta. Sitä miettii et onnistuuko turnaus vai pettääkö joku osa-alue pahasti. Siin o kumminki 6 joukkuetta eli yhteensä semmonen 80 ihmistä joista osa tulee viel aika kaukaa ni ois hyvä et homma toimis. jos ne ei ol tyytyväisii ni tuskin ne sit uudestas tulee. No kaikki meni hyvin ja suurimmat kivet vierähti sydämeltä. On tos nyt viel toi avustusjuttu ollu mikä on pitäny hoitaa et kaik paperit olis tarpeeks ajois kunnassa et saatas sielt rahat poijes.

joopa joo. Sitte Ikeen. Ike on saanu aika vitusti mediatilaa viime viikkoina. Suurint osaa varmaa kyllästyttää koko touhotus. Vituttaa kyl toi media. Eka revitellään otsikoita saatanasti. Ja nyt tulevaisuudes ku Ike esiintyi jossain maansa myyneenä ni sit kirjotetaan et paine ajoi Iken sairaslomalle ja se näyttä väsyneeltä ja voipuneelta. Mut vitun tyhmästi sekin teki. Kyl sen nyt tietää ku tollasel muijal alkaa kijottelemaan et kui siin käy. Tai pitäs tietää. Kai sit pienes tirris harkintakyky petti ja pimppii teki mieli ni lähti vähän kintaast. Sääli vaan ku hoiti vissiin ulkoministerin tehtäviä oikein hyvin ja sit tollasen vitun sutturan takia sai potkut. Nyt saadaan sitte kattella Stubbin hevoshymyä ihan liian kanssa.

No se Tukiainen on varmaan tyytyväinen. Pääs julkkikseks ja on jatkossakin palstoilla. Mitäköhän Iken päässä nyt liikkuu. Uskottavuus on mennyt. Kyllähän se nyt kai tiedettiin että mikä se on miehiään ja osaks varmaan siks onkin ollu niin suosittu ku on sellanen koko kansan mies ollut. Onhan sitä vaikea varmaan kokouksissa ottaa vakavasti. Viel jos näpyttelee kännykkää välil. Siel voi sit joku heittää hyvää läppää et mites Ike ootko puutarhahommia täs keväällä jo tehnyt :)

Ei sitä itekän tiä kui kauan sitä puheenjohtajana on PeWessä jos joku kiisberi vuotaa lehdille mun viestejä. Sit Jusa joutuu potkasemaan mut pihalle PeWestä ja mä vetäydyn julkisuudesta. Ainoo vaan et Ikel on ollu muijii ja mul ei. Mut se siitä.

Alkaa harjottelukin käymään vähiin tuol Caribiassa. Hiuka on päässy jo gonahtamaan. Tänää oli kyl jo lämmin ilma. Toiv jatkuu samanmoisena eikä enää saatais lunta. Nyt loppu jutut.

Ei kommentteja: